Sunday, May 9, 2010

Nota rindu pada si tukang cuci jamban:episod 3

ok tajuk masih sama?ye sama sebab ini drama pendek gua.sila stay tune sampai habis ok.ending dia baik punya,sumpah gua xtipu.

ok,lu masih ingat kisah gua kena "bomoh" ngan mamak masa gua beli nasi ayam semalam?lupa?xpe2 klik ini untuk baca.

ok tadi gua lepak situ lagi dengan member2 yang dah lama xjumpa,so pikir-pikir punya pikir,gua nak makan nasi ayam tu juga,pe ke bangang gua ni kan,haish~

so drama sebabak berikut bermula:

mamak M:dik nak makan pe?

si kacak T:ermm...nasi goreng ayam,bungkus ye

mamak M:ok,nasi goreng ayam satu,bungkus<---------jeritan memberitahu order

dan ketika itu lah si mamak S yang membomohkan gua semalam ternampak gua dan terdengar order gua itu,lalu dari jauh dia berkata:

mamak S:dik ayam tandoori la~ <------ kimak lu mamak

gua diam sambil tersenyum,pundek betol haha,nasib baik gua tak tertipu lagi haha

haha haha bodoh lu mamak,haha haha gelak lagi haha haha masih gelak

cau

11 comments:

GhOsToNe said...

hakhak!
naseb baek dah x kne tipu..
hehehe...

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha agak la kan

Nur Qashilla@Yaya said...

lawak gler blog ko manager klcc..
wei...
follow la blog aku walaupun xgempak mcm blog ko...
www.deardiaryyaya.blogspot.com.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha thx beb,akan ku singgah

tangan said...

haha.buat la lagi.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha buat ape pulak lu ni?

haha ok gua dah faham

haha sekian

tangan said...

baru faham?

heh.lambat!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

sabar lah sayang,watpe nak gelojoh haha

tangan said...

buat ape ni?
apa yang ko faham? <-- personality disoder macam kao la ni

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha maksud gua sabar separuh dari iman

haish~ tau serkap jarang je huh <_>

Mohd Shahrul Hafizi said...

Mamak tu suka ko la.