Monday, May 10, 2010

Mari belajar mengenal ikan

sambil melayan lagu kantoi whatever by afdlin shauki,gua pon mula menaip satu demi satu ayat dalam entry ini.ok mari mulakan dengan gua:

ok fes gua dah berjaya:

1)send draft master plan pesta pantun dekat alya
2)kencing duduk
3)lepak dengan member2 lama dari kuantan
4)mengelak dari kena bomoh dengan mamak lagi

owh gua memang hebat dan kacak,sekian *abaikan*

tapi gua masih belum berjaya:

1)basuh baju yang dah selonggok penoh bilik neh
2)makan sekali sehari saja
3)buat muka hodoh macam ian
4)buat assignment math

minggu ni pulak,macam-macam invitaton gua dapat,macam mana gua nak susun ni?sapa-sapa jd PA gua please?gua bayar sejuta seminggu...nak x?:

selasa-lepak pavi dengan man
rabu-g genting dengan jep n man
khamis-movie dengan iman n ben
jumaat-picnic dengan dak2 peers at kepong
sabtu-lepak klcc dengan member2 kuantan

*ni kalau mak gua tahu ni mati gua kena cencang*
adoi midterm dah la 17hb ni,study la bangang~ >_<

tadi masa lepak dekat cafe,gua sempat dengar perbualan member2 gua yang bernama awek-awek sekalian:

awek w:u i nama ikan pon xtaw,cmne i nak kawen nanti?

awek y:ala i pon huhu,bf i cakap mak dia suka mkn ikan pirana u,takot i

awek z:ala relax,nanti bila dah nak kawen kita g pasar sama2 kita belajar kenal ikan,nak?

awek w&y:NAK !!!

bagus awek-awek ni kan?siap nak wat kelas mengenal ikan lagi....sapa nak joint?

cau


25 comments:

Frodo Baggins said...

mmg manager yg bz.

ada word pantun kat atas
meh wa berpantun ria ~~


((owhhh x der idea ..))


zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


kopi peste latte :-


dengar sini
dan berikan erti. kah3x


>>___<<



pedang jarak pedang tekukur
pedang dari batang berjuntai
lu punya pedang cepat je berkubur
belum apa2 dah terbarai


ada lori ada lori babi
babi itu drive lori
sila jawab pantun ini mari
owh hadiah ky jelly peris stoberi


wakakkakaka


sekian ((berlalu perlahan g taubat nasuha))



bye.

Berd said...

celaka hanjeng. berpantun tak mngajak.

meh wa jawab sepintas lalu.


babi gersang rogol lipan
posisi doggie pon takde hal
mudah terbarai si pedang jamban
tengok bontot frodo keras lagi pejal!



kahkahkah!! cilakak.

Frodo Baggins said...
This comment has been removed by the author.
Frodo Baggins said...

berd setan! hahahahhaha
apa lu buat pantun natang luar tabii
lak ni? cisss babi rogol lipan.
langgar hukum alam dah ni jamban!


wakakakakkakaka ...
aku tido dulu.
jap wa jawap pantun tema pedang ni!

jane said...

happy belated besday tandas!

sory lama tk mnyinggah
hope ko smkin tua n cpt matang

jgn layan berd n frog
dorg sangap!
ngahhaahahah

bye

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

frodo-haha celaka shial,pantun kutuk pedang gua.ni gua balas:


pedang serai pedai balapan,
ikan haruan ikan bawal,
mari makan jangan takot,
bukan barai tapi gua tahan,
sungguh iman wa ini tebal,
nafsu syaitan buat apa nak ikot,

gila lah gua pemantun terhebat dengan pantun 6 kerat

haha zzzzzz


jane-haha thx diaowang memang sangap,gua tahu.....btw thx

Nur Qashilla@Yaya said...

aku fail pantun memantun walaupun aku cikgu bm...gler la!terror korang berpantun....

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha qash,bek lu jangan ikot nanti sesat,ini pantun syaitan haha

Nur Qashilla@Yaya said...

ahhahaha.......syaitan nirojim.....wei..follow belog aku..ketandusan follower...
www.deardiaryyaya.blogspot.com

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

Owh maaf cik qash,gua agak xminat bab2 follow memollow ni,and selama ni gua follow sebuah belog je,tu pun belog tu dah tutup,tapi gua tetap link belog lu dan baca entry lu,dont worry thx....follower ni xd mende la cik qash,yang penting kita enjoy menulis....sekian harap maaf

Nur Qashilla@Yaya said...

xpe.its ok tuan manager,.manager sentiasa bz...kena jg market...tp kenapa tandas klcc xder air??

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

eh bila pulak xd air ni?

jap gua contact frodo, si makcik cleaner buta huruf gua

FRODO !!!! MANA KAU !!!!

Nur Qashilla@Yaya said...

ngok.dlm jamban yg xde air.pakai tisu je.aku melayu.bkn cina bukit ke jepang *japan* mcm ko.akaku cebuk pakai air.bkn tisu tandas.najis.nk smayang pn susah.kt sinki ade la air.flush pn ade air.

I n n z said...

dah lupe nak ckp pe.
tunggu load lame beno.
esh3

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

qash-pe lu membebel ni?xfaham

innz-haha

Nur Qashilla@Yaya said...

aku regular cust ko.ko buka toilet di pasaran gelap *klcc*..SO as regular customer,aku complain la psl toilet ko!

I n n z said...

wah, lu da tak tulis farah ag lah.
lu tulis innz.
kahkahkah !

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha ok2 farah gua mintak maap,gua lagi suka farah,nampak cun sey haha

cikgadis said...

haha
ikan?
senang ja!
ada ikan kering, ikan basah, ikan bilis, ikan duyung,anak ikan..
erkkk! haha aku fail a bab masak2 ni
hoh!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha sebut memang senang sayang oii

haha g belajar memasak ngan awek gua,dia handal haha

wong ah ian said...

kena ragut pegi balai
belum pancut pedang dah terkulai


sekian..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

mak leha g mekah,
woi pedang sape rabai,kau kah?

sekian juga

tangan said...

banyak setan waktu senja,
baik ko masuk rumah cepat,
korang ni,melucah je kerja,
cari jodoh kahwin cepat.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

dasat lu tangan,lu la fes peserta pompuan yg masuk final pesta pantun "kami bukan gay ni",haha

syabas bete~

Mohd Shahrul Hafizi said...

jam loceng bunyi berdering
memekak telinga di kala subuh
mat jamban pedang cm keling
takda seminit dah terluluh