Sunday, May 9, 2010

Nota rindu pada si tukang cuci jamban:episod 2

ini bukan siri macam adam maya tu tapi ini filem pendek tak ada penaja rasmi macam world cup tu.berminat?silak klik ini

(tanya lah apa saja,nanti jawapannya gua akan link ke belog ni supaya lu xkempunan nak tahu.soalan lucah amat digalakkan,tapi pastikan bulu dada anda sudah ada sebelum bertanya.)

ok2 lu miss part 1 cita ni?xd hal la,klik ini untuk download.

mode: gua tengah bz wat assignmnet math,esok kena hantar baru nak buat,bangang !!!

malam esok nak amik gambar dak2 ni perform main angklung,mana flash gua neh??lens pun entah ke mana dah,adoi~

cau

8 comments:

meo188 said...

uiks... blog apakah ini?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ini belog tandas lelaki untuk semua jantina,sekian

GhOsToNe said...

okeyh!
sy ade soalan lucah...

apakah mksud lucah n siapakah pelaku lucah?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha ok2 ni jawapannya wahai hanutu batu:

lucah adalah tanggungjawab sosial setiap manusia dimana peri laku ini agak menjijik kan bila dilakukan untuk tontonan umum cukup memuaskan bila dilakukan atas nama kasih sayang dua insan...ok?

pelaku lucah pulak merujuk kepada si keparat yang bernafsukan syaitan dan bertunjangkan urat saraf ghairah....faham?

yusuf mujahidin ™ said...

taka, moga mak lu cepat sembuh!
selamat hari ibu buat mak lu

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

yusuf-thx beb,gua sayang mak lu n mak gua =)

Nurul_HaWa♥ said...

wah...u men angklung????
gua men gamelan....
jom men sme2!!!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

la dak gamelan ke?haha xsangka haha