Saturday, July 3, 2010

Blogger tak popular mengaku biseksual,sekian

bicara tak lagi terungkap
hayati sendiri
bukan fitnah
tapi fakta
nak percaya,percaya lah
xnak suka hati lu la
kalau xnampak
klik image bagi besar
kejadian berlaku malam tadi
sekian

kalau xnampak,klik dekat image neh dua kali zoom

16 comments:

siggplus said...

ala normal la skrg ni suka 2-2. kau macam tak biasa plak.

tapi kan, aku tak sabar nak tengok reaksi orang bila tengok theme mozilla kau. hahaha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha lancau

suka hati r

comel apa

haha (babi asal la gua lipa nak cut part tuh)

haha

siggplus said...

dasar gay. bajet buat theme spongebob comel2 macam tu ada gayboy lain suka la? pui

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ahh dasar biseksual nak kata gua,walhal dia yang gersang

theme comel awek suka la lahanat bukan gay mcm lu

haktuih~

Farid MOFASAD said...

SIGG..

AKU BELA KO..

JGN RISAU...


KO SHAFIRUL

BUKAN SIGG

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

tu dia mama ikan buntal dah sangap jumpa anak ikan mengaku biseksual,shafirul al-gersangay

reen_sofee said...

ala weh cite laa
aku maleh nak klik menda alah tuh!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

nak klik pon malas?

oish~ anak dara apa neh?

violetless said...

kahkah..da lama aku tunggu pengakuan ampa yang aku rasa rabak mata kalo terbaca..

eh?ko kan wady..men2 dalam blog aku..nak jadik pengganti kunun..hahahah

violetless said...

btw..kanak2 riang gila ko nih pakai spongebob..aish...tak sangka aku..ingat theme tandas gak

hellioz said...

gyahahahahahaah~
bisex ke?

cmbest je
weh, cun dow spongebob
squidward xde ke?
gyahahahahahahaahaha~

Lelaki Ini said...

uiks!
ape kecoh2 nieyh!

@yuE said...

comel ape laki bisex...





comel ke???


entah la...cam haram je...

ni kenyataan atau sekadar menganjing ni???

confius aku...(-_-")

LORD ZARA 札拉 said...

ha ha ha~

kekasih plastik aku!
kan dulu dah roger, kalau printscreen, buang dulu atas tu~
ha ha ha~

apa pun ling, kamu tetap pojaan~
kih3~

whitedaisy said...

dua2 nk...tamak tol...haha

abc+milo said...

aloloooo...comey jer aku tgk spongebob tu..hahhaaa...