Sunday, July 4, 2010

Argentina kalah maka Kedah layak ke final Piala FA

bila Argentina kalah dengan teruknya,4-0
apa yg mungkin bagi Maradona akan lakukan?
adakah beliau akan sehati sepusat dengan Ricky Matin utk mgaku yg dia Gay sebenarnya?
atau adakah beliau akan membuat blog pribadi nya sendiri
dengan nama blog ---->  Aku sebuah Bola ???

Spain sila menang dan bagi gua happy macam selalu

(tiba-tiba) eh best nya kalau ada awek yg rambut mcm heroin
drama "Ahli sihir Yoo Hee" tu
pasti gua sentiasa di bilik
kemana saja berdua

haish~

sekarang gua syok dgn sorang awek neh
dia pun bg respond baik punya
tapi gua rasa malas dah nak cintan cintun neh
how? just friend?

mandi-manda jom

bikini dan boxer sahaja !!!

cau~



8 comments:

azuwa said...

hahahaa!! good luck aa kat spain mlm ni. jumpa semi final nanti!

anyway FYI, German will win. XD

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha in ur wish la unni~ haha

all d best spain haha

mira ellyna said...

hahaha bola dan cinta xdapat dipisahkn...

siggplus said...

gua harap paraguay menang. lu ni banyak seronok sgt. kena gak bagi kesedihan. heh

deus X machina said...

spain akan kalah dgn jerman nanti

hellioz said...

kalau lu malas cintan cintun
lu pass kt gwa saje
okayh?

gyahahahahaah~

reen_sofee said...

haha
malas cintan cintun ka?
melepas laa aku!
hahahah
komandi pakai bikini?
alolo comey ngat aih!
hahahha

Farid MOFASAD said...

gua baru bangun tido...