Friday, July 2, 2010

Syair si Maria Ozawa

Buah keranji dalam perahu,
Buah cempedak diluar pagar,
Oii lama sudah gua xmerapu,
Mari dekat mari dengar.

    dah lama rasanya jari gua tak ternoda menulis benda-benda lagha di atas nota maya neh.maklum la gua bz sikit dengan persiapan programme uni gua.alih-alih semuanya hampes,ditunda.bangang!!!!

     ramai yang tanya,siapa kah tuan badan yg bertuah menang contest gua itu?haha maaf2 gua sudah lama nak umumkan tapi gua rasa buat masa neh biarlah gua simpan dulu,lepas ptptn masuk gua umum,haha simpati sama gua sikit beb,budget gua dah lari gila neh.xpe jangan risau hadiah pasti ada.

      pagi tadi gua sampai kl setelah seminggu bercuti di kg tercinta di penang,aish sedeh betoi nak tinggalkan mak,itu lah kawan itu lah mak gua.sonok gua cakap duk umah,melantak 24h ada,xyah nak kuar duit sesen pun.siang malam ada je mak gua bagi gua makan,paling cikai pun makan hati.haha.

       owh kau perempuan,when i said the end,leh x lu faham dah TAMAT,jauh dari gua please,xyah nak stalker celah kangkang gua semua la,sial~ perempuan mmg merimaskan !!!

        ni sorang lagi perempuan,bangang nak mati.pe jadah sanggup janji dgn sorang mamat neh nk jadi "awek publisiti" dkt fb mamat tuh.motif?sangap nak ada bf?bangang !!!

       dalam dunia neh,gua paling benci bila gua menyesal dengan apa yg gua dah wat,so i have to move on.jom mari bersama-sama saya (ape neh?) gilak~

       gua masih bingung,perlu kah lawan?untuk apa kalau kawan hanya makan kawan?ahhh setan semua itu

      perempuan?lelaki?tolong lah jgn jadi sngat murahan,terhuyung hayang sana sini menjual diri mahu diri di support itu ini,apa lu ingat semua org kaki cap duit?bodoh !!!

      hidup memang susah,nampak senang tapi try tengok.baru tahu.jangan cakap gua bodoh sebab ada 4 jari kata lu yg bodoh la sengal !!!

     haish bosan dengan semua bebelan neh~ gua nak pantun la

pecah dara pecah gelas
sudah baca harap balas

cau~













11 comments:

cikgadis konfiuss said...

oke pantun last ko
isk terharu aku baca
apakah pecah dara?
huhhuhu

pe jadah sanggup janji dgn sorang mamat neh nk jadi "awek publisiti" dkt fb mamat tuh.motif?


wah wah....hanya tuhan yang tauuuuuuuuuuuuuuuu~ haha

Aqram said...

gua cuma nak cakap.

'butohlah, sepuluh ringgit pun nak berkira sampai tunggu PTPTN. Ni yg buat gua hangen ni'.

hehe. terima kasih.

bukan penggoda said...

memule gua bace dgn tenang. sbb ayat lu pon mmg menenangkan. cte pasal keseronokan bsme mak di kg dsbnye.

skali ttbe gua bace dlm kdaan laju dn pnuh emosi. cilakak. apakah yg lu ngamokkan ini? haha.

nah. gua bg lu singget. dah lame xmenyepompring lu. ciskek.

bai!

Frodo Baggins said...

takamine tokey tandas suda mari ...
wa tau, lu g kejekan umrah
tu lu lama hilangkan diri


>>___<<


wahai pompuan,
share sikit pe lu nampak
masa lu skodeng celah kangkang takamine


hahahhaa cilake!!

siggplus said...

abang tandas ai mish yuh sgt2. haha

ok ni gua nak jelaskan

"perempuan mmg merimaskan !!!"

ini statement gay. serious. haha

whitedaisy said...

ape pech dara ni..haha....ne bleh..:)

reen_sofee said...

wah.
sudah lame tak nampak ko laa!
huhuhu
awat marah marah neh yob?
lek lek one corner k!

Razman said...

lu meroyan emo2 ni, mesti sebab tak dapat lobang kan? maksud gua, lobang donut. jgn pikir laen.

@yuE said...

andai ada sumur diladang boleh aku menumpang mandi...

kalau ada umur yang panjang boleh kita berjumpa lagi....


terer gak aku berpuisi..


i tak merimaskan...


penah gak la ajak manusia-manusia sangap kapel..


hohhh....mesti diorang pon mcm ko kutuk2 aku kan...hakhak

hellioz said...

lme gwa xnampak lu
lu jadik perdana menteri ka?

gyahahahhhaah~

sat2
awek publisiti?
gwa ade jmpe minah attention whore sorang
lu agak2 ape yg dia sangapkan sbenanye?
gyahahahaahhah~

move on?
JOM!
gwa susa tol nk move on
sebab xde mmber nk move on sekali
gyahahahahha~

amzah ian said...

gile2..