Monday, May 3, 2010

what lu baca gosip beb?oh daging arnab yg sedap.Yuna bila kita nak kawen ni?mak gua tanya tu


"lu baca pe dude?",tanya gua musykil.

"gua baca gosip ni ha,rozita che wan nak kawen dengan ****",balas member gua, slumber.

"what?? lu layan gosip beb?dah r lu layan gosip malaysia,mak aii pe hal lu beb?",tanya gua separuh meroyan.

"ala beb,relax r.biasa r gua pun nak gak tahu pasal artis2 ni,gua ingat next year gua nak jd mama juwie kot",balas member gua dgn gedix nya.

"haha WTH lu nk jd mama juwie ha,lu jgn nak macam2",balas gua konon masih style.

*owh baru gua tahu ramai lelaki yang normal baca gosip artis*
*member gua siap ngaku dia beli majalah URTV tiap2 bulan*
*owh gua heran dan heran dan heran,pitam*

owh hidup memang pelik,tapi gua pun layan gak gosip2 ni huahuahua
tapi gua layan awek korea je
macam header gua tu
cun sey awek gua tiffany tu haha
doakan kebahagiaan kami ye,peace hehe

semalam gua kirim dengan member gua

BURGER ARNAB SPECIAL

dari kol 8.30pm order
pukul 12am baru dia bawak balik bg gua
mak aii mau kebulur gua tunggu lu mat
bangkai shial ko hehe
nasib baik sedap
itulah fes time seumur hidup gua makan arnab
err maksud gua daging arnab
tapi cam sedeh jugak r
bila bayangkan muka arnab yg cute2
dah jadi burger n kena baham ngan gua ni
aisey man feel la pulak
haha
so if korang nak try,try la
dekat taman permata,wangsa maju,kl saja

owh awek gua yuna
semalam yuna banyak gila menang dalam AIM 17
dan yuna sangat comel semalam
gua rase nak ajak dia kawen saja semalam
tapi yuna text gua
dia kata dia mahu dapat datuk dulu
macam siti ngan shila majid
baru dia nak kawin
ada ke patut?haish~
xpe2 demi lu yuna,gua sanggup
*owh tiffany,sambil peluk gambar tiffany*
huahuahua

dah2 g mandi
lu ada kelas bai

ok2
cau~




2 comments:

wong ah ian said...

kat mane gua bole melucah?..sbb gua x jumpe cbox lah...hajime kudasai =)

MR Bang Miji said...

tergelak sakan den bace entry lu. kah kah kah..