Sunday, May 2, 2010

monorail rosak,wayang full pulak,jalan je lah

semalam gua decide keluar sorang2 g kl
serabut sangat time tu
so malas nak ajak sesapa nanti lagi serabut je jadinya
so pukul 12.45 gua gerak g times
mula-mula dah kena kejar bus sebab hampir terlepas
aduh xpasala2 gua bersenam tengah2 panas ni
then gua amik lrt sampai dang wangi
pastu transit nak amik monorail la
alang2 dia kata train delay
ada masalah ngan sistem
WTF !!! *wau tenkiu for ur info la*
kalau nak tunggu,akak tu kata lagi sejam
adoi gua nak watpe sejam kat situ
so gua decide jalan saja !!!

so bermula lah pengembaraan gua dari bukit nanas ke imbi
penat tu x sangat tapi panas gile
15 minit pastu gua sampai times
sampai2 je terus gua beli coke dulu
dahaga shial~
pas dah ok sikit
gua lepak surau lu,err bukan lepak
maksud gua solat,dh lambat kot
pastu cadang nak movie la
but then beratur punya beratur
sampai kaunter je
"dik tiket dah habis"
"terima kasih akak" sambil senyum.dan belah

so gua jalan saja la
pergi lowyat beli cabel charger dslr
pergi pavillion kacau member gua keja dekat zara tu
hantar jam kawan gua nak repair dekat fossil
pastu pusing time gua borong jam dan belt
ala benda murah je
yang sepoloh hengget ja
gua mana mampu nak beli yang beratus2 tu
9.30pm gua gerak balik
maklum lah jauh kot,gombak tu

sampai uia je gua call ayah gua nak tanya sal mak gua
alih2 mak gua yg angkat pulak
mak aii ase syahdu je
sonok sey dapat dengar suara mak
alhamdulillah mak gua dah sihat
dah kuar wad
for those yg doakan mak gua
thx r gua ucap sama lu

ape yg gua tahu

"barang siapa yang mempermudahkan urusan orang lain,maka ALLAH akan mempermudahkan urusannya"

so beb doa korang sangat berharga insyaallah

cau~

4 comments:

GhOsToNe said...

smoga diew brtambah shat!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

thx bro

jejaka anggun said...

alhamdulillah....

Adjla Hafizin said...

alhamdulillah. mak ko dah sehat.

oh. jauh tu. mesti ko kurus kan dah byk bjalan. hehe.