Friday, May 21, 2010

W.A.N.I.T.A tolong jangan tengok neh !!!

malas nak update sebenarnya sebab xtahu nak tulis ape
tapi disebabkan mereng malam tadi
gua telah berjaya kenakan member gua joha di fb
haha tadi dia lupa sign out fb dia
so gua pun pe lagi,jeng2x
gua telah "membantu" beliau menulis status barunya di fb
yang berbunyi seperti berikut:

Najihah Mohd Tahir mak busuk macam kambing neh tapi mak teringin nak pakai gigi besi noks,hows?gittew kan~


haha mahu joha mengamok cari gua
nasib bek dia xleh masuk hostel lelaki
kalau x mati gua malam ni kena rogol
haha

eh mahu tahu
ada blogger neh komen dia disini lain
di blog mamat yang gua maksudkan tu lain
see HIPOKRIT sangat
dan mamat tu lak tetiba nak wat sedeh2
drama king sangat lu bai
manusia2x
kalau xkipas xsenang duduk
ayat macam celaka je

oh btw gua nak kongsi satu gambar----->klik INI


gua jumpa dekat fb member gua
member gua itu perempuan !!!!

sungguh xsangka !!!

cau,



12 comments:

hellioz said...

sape tu beb?
aku mencari gak,
tapi blom carik btol2....
nak tgk gak muka hypocrisy neyh camne~

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ada,gua malas nak bongkar

tp gua dh tau sape

sungguh xsangka

ase nak tumbuk je

hellioz said...

sape dow?
Curious gyler~

Berd said...

weh tanbi!! (singkatan setan tambah babi)
maria ozawa memang terpesona mata bintang-bintang nampak gambar hanjeng tu.

cilake punya gambar.

wa dah tahu dah sapa geng brutal hipokrit tu. kalau dapat tangkap kasi kat frodoud kilau. biar mamat porno tu sontot si hipokrit malam-malam jumaat ni.

bak kat kata alvin ngn wong wan maimunah. "we are gay and we hate hipokrit!"

Aqram said...

pergaduhan belog?

what the F?

gaduhlah sampai mati. itupun kalau mati, kalau tak mati? masih menyusahkan orang.

kan kan kan kan?

violetless said...

cissss punya gamba....

ala ko ni...banyak kot orang camtu...ko emosi eh?

wong ah ian said...

pokeymak punya berd..haha

weh aku xdpt trace la sape yg ko ckp ni?..nak ckp diri aku sendiri x penah pulak aku masuk blog mamat tu dan komen..hmm so bukan aku lah kan?..haha

ape kate ko bongkar seround..buleh gak aku join maki hamun..

Epul Azimi said...

lucah giler,nasib baik aku tgk sorang2 jer.......

siggplus said...

gua syak gambar tu lu amek dekat umah lu kan? lu mmg suka tanam pokok2 macam ni, supaya senang lu nak guna buat dildo. haha

hans said...

ko merepek apa nih sengal??
hahahaha

Frodo Baggins said...

berd punai melayang!!!! cilakak.


takamaria, sape weh? yg mana satu?
meh kita sontotkan beliau dkt pokok
punai kejung atas ni!


>>___<<

Mohd Shahrul Hafizi said...

berblog lah dgn hemah dan budi bahasa. Peace!

gay juling: takamine, miss u la. hahaha.