Saturday, May 22, 2010

T.A.M.A.T

officially break up with cik pipi

sekian.

(maaf jika awk x suka saya wat entry ini)

thanks untuk segalanya.

29 comments:

cikgadis konfiuss said...

uhh?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

uhh??

I n n z said...

ternganga dengan over.
limaza ?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

entah la anti,xd jodoh ke

cikgadis konfiuss said...

alaaa....sayang :(

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

hmm nk wat cmne,syg juga la sbb dh nak dekat 4 tahun kapel

I n n z said...

tak pe la akhi.
nanti kite g gathering GB,
kat sane ramai awek.
haha !
keji btl aku.
xD

Berd said...

macam mana boleh jadi gini bro. dah takde cara lain ke?

be strong bro.

wa, frodoud kilau, wong wan maimunah, alvianal dan ayng lain-lain sume ada dengan lu.

cikgadis konfiuss said...

kalo ada peluang utk baik, try k?
huhu sayang...4 thn? lama tu

kakak aku kapel since form 2, smpi skrg umur 22..putus tu pkara biasa sbb pastu sambung balik.

uhuhuhu

nah dengar SINI

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

farah-haha ok set =)

berd-thx bro,syg bangat sama lu n semua geng len

cik gadis-hmm thx

Mohd Shahrul Hafizi said...

what?!!! musim org putus cinta ke. adoi. tu la ko, aku kn suruh kapel dgn berd ko xnak. hehehe.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha sial,wa tunggu lu,adeh

deus X machina said...

selamat datang ke alam gheyyy

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha shial,lu single x?heh

Berd said...

ohh siot punya manager. patot la wa ngorat dari dulu, lu tak pernah nak balas.

tengah tunggu shahrul rupenye.

asal tak cakap awal-awal??

wa emo!

cilake.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ala berd,wa ad 4 kuota kan,lu tetap yg fes,ok?

violetless said...

aiyoooo..seyes?

(ternganga!!)

jangan sedih2..aku tak tau nak cakap pa weh..rilek2..aku pon single yang berjaya..

reen_sofee said...

lol!
baru aku tgk beberapa entri lepas ok ja!
nevamind bro!
chill ja

Frodo Baggins said...

takamineeeeee ~~
lu pegang hati lu kuat2 yer
sabar banyak2. gays2 ini tetap
sayang lu ...

Big hugs bro
wa peluk lu kuat2.



((berd fes, wa yg keberapa? emo sial ni! cisss .. wa nanessss))

LORD ZARA 札拉 said...

Babe!

Mengapakah?!

Semalam masih happy2 lagi?

Porke me amor? <<pergh, cakap bahasa Latin~

Frodo Baggins said...

takamine ....


((ikhlas, kami doakan hati kau tenang. salam sayang ky jelly dari wa n ahli mesejid kampung batang berjuntai buat lu. jgn biar jiwa lu mati k? be strong. HUgs))

:: Cik Buncet :: said...

kenapa tamat ?

I Am Rebel said...

gua rasa mcm tak best, tapi gua ucapkan syabas. lu baru mengharungi peringkat kematangan cinta. lelaki yang sejati ialah lelaki yang bersedia menghadapi risiko.

gua betul-betul tak sangka. lu akan join kelab bujang.

Nurul_HaWa♥ said...

tamat???
siannye...


tp x yah sedih kay..
esok g cari len lak...
hahaha

Anonymous said...

ermm..
idup kdg2 indah..kdng2 duka..
asam garam idup..
pe2pom be strong takamine..
gua taw lu kuat!!
:D

wong ah ian said...

alamak gua lambat..tengkiu berd sbb notice gua..

patutla lu x dtg blog gua even gua memaki dan memuki lu kat entry baru..ada crita rupanya..

ape ni?..lu sudah pikir masak2?..lu sudah ready untuk jadi mcm gua yg single dan berskandal?

org lain xbole bahagiakan lu kecuali diri lu sendiri..ok sudah dgn emosi..jom kita raya rumah gay2 yg lain..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

takamine..
gua dah 2bulan break up ngan wa punya miauww...mula2 gua ingat wa mampos!!rupanya..Tuhan kasi gua 1juta kasih syg dari kawan..lu pun kawan gua kan.so gua nasihat lu..


ada yg lebey baik..
Tuhan takkan nak adakan situasi skunk utk lu ni sj suka..dgn situasi ni la lu blaja utk kental..



kali ni gua tak lucaj kan...

wong ah ian tetap gay!!!




takamine!!!
hidup mesti terus..kisah hari ni bukan penamat hidup lu..

tangan said...

takamine.
ko tunjuk la sikit otot lengan ko tu berketul.
STRONG!haha!

AmOi said...

ooohh really?
welcome to my club wady!