Thursday, May 20, 2010

M.I.D.T.E.R.M yang S.U.C.K dan M.A.N.U.S.I.A yang H.I.P.O.K.R.I.T

gua baru habis midterm neh
sangat SUCK soalan dia
banyak nak mampos,bagi gua dua jam je utk jawab?
memang xsempat la
xpe gua tawakal je,usaha dah,doa pun dah

entry kali ini gua wat bukan nak gaduh2
cuma lu pikir la sendiri

selama ni gua ada nampak ramai blogger
yang sanggup neh xmakan,xtidur,xmandi
semata-mata nak wat entry untuk sorang blogger ni
motif?
diaorang nak masuk dalam list blog blogger tu
pe kejadah la lu semua neh
x ase ke benda lu buat tu sia-sia ?
beb baik lu g solat awal waktu ke
berzikir ke,atau apa saja la
wa pun bukan la baik sangat
tapi wa xd la buang masa puji-puji orang dengan melampau cam cilaka lagi

demi nak masuk dlm list tu
gua tengok semua hipokrit mcm cibai
bodek sana bodek sini
pe lu dapat beb?
pahala?gua rasa silap2 dapat bala dowh

renung-renungkan lah wahai blogger sekalian
kita menulis bukan untuk popular
kita menulis untuk kepuasan

dan gua bukan jeles atau dengki dengan lu mat
gua tahu blog lu femes tp wa tak de heran lah
gua xsalahkan lu sebab ramai orang puji2 lu
cuma gua nak tanya blogger yg kaki kipas tu

APA LU DAPAT ???? MASUK SYURGA FREE ???

btw gua kagum dengan blog ini <----klik dan baca dulu
owner dia sangat berani suara kan pendapat dia
gua tabik lu beb
gua rasa kata dia ada betul nya

*btw gua dh link belog lu,xyah susah2 wat entry puji gua
hahaha

ok cau






18 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hahahaha~

kenapa gua rasa gua tahu sapa lu maksudkan sayang?

eh, malam ni malam Jumaat!

Yeay!!

(tak memasal gua yeay)

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha lu tahu?haha bagus lah,lu memang pandai

ya malam jumaat

jom sayang

dah beli gula-gula getah?

haha jangan tersilap perisa tau

haha

wong ah ian said...

gua rase gua pon tau jugak..ade awek yg gua admire penah buat entry pasal tu dan gua tanye sape dia?..hahaha nampak sgt pompuan2 je yg amik tau..geng2 rock kapak macam gua dan kaki melucah macam lu confirm tak tau punye kan?..

eh tapi lu pon buat entry pasal wa gak kan?..lu nak masuk dlm list wa ke syg?..nak ke?..i sarung stokin perisa banana ok..get ready...

malam ni pegi surau bace yassin..

hellioz said...

weyh,
gula2 getah ape tuyh?

gyahahahahahah~

[Anti-Hypocrisy Movement]

I n n z said...

kenal blogger tuh !
aku x suke sgt dy.
tah nape tah.
bukan dengki tapi x suke.
ngee xD

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ian-sayang i nak masuk dalam seluar u,jom lah.

ok malam ni jumpa depan simpang kubur,g surau sama-sama

hellioz-haha lu neh tahu or pura2 xtahu neh?gula2 getah yg haram dimakan tapi boleh dipakai buang haha

yeah gua sokong gerakan lu haha

innz-haha sama la kita,give me kiss,eh2 give me 5 la haha

LORD ZARA 札拉 said...

ha ha ha~

perasa bubur ayam malam ni!

hoyeah!

TUKANG KATA said...

gua tak suka kene buat en3 segala juz becoz of nak masuk blog list..adeyh..

Frodo Baggins said...

wa pnh wish bday kat lu
wa harap wa buka kategori
kaki kipas ... kaki jamban n ky jelly, x per ...


lu x bmlam jumaat ke?
meraikannn cinta jamban
marah semacam jer
weeeeeeeeee ~~~


kalau padi katakan padi
tidak wa tertampi2
kalau nak ky jelly cakap jer
wa bley bg free jerr


wooo terbaik pantun gua beb


ian bapak lucah!

deus X machina said...

ah lu...penampaq mau???







p/s-sape weh, gua agak bz skang tak tahu apa yang berlaku di arena blogger ketika ini

hellioz said...

dude,
byk seyh worang msuk blog haku...
thx a lot dude~
gyahahahaha~

I n n z said...

aku tak nak kene lempang di pipi dengan cik pipi.
haha !
larikkkkkkkkkkkkkkk !~

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

WOI..
TAIKO TANDAS..
NAMA GUA ENCEK JAMBU
GUA MAU SOUND LU SKIT..
BLOGGER YANG LU MAKSUDKAN TU ADALAH AWEK GUA..
DAMN!!INI AMARAN..

HAI..
NAMA SAY KENCANA..
SAYA SUKA BERAK KAT BLOG IAN YANG LUCAH TU..

WOI...
GUA ALVIN...
GUA TAK SETUJU ENTRI LU NI SBB GUA AHLI MASJID KAMPUNG PANDAN PADA TAHUN 1997..



WEYHH...
NAMA I SALLY...
I LIKE MAT REMPIT..
BUT I LIKE IAN PUNYA BUMBER...


HELLO..
NAMA AKU SALLEH..
AKU SUKA MAIN PIPI FRODO..PIPI FRODO SGT TEMBAM..

PHEWWWIIITTTTT...
JANTAN LEPARAT DAN BERD SKUNK DILAPORKAN MANDI BERSAMA...
I LUV MARIA OZAWA.....



FUCK OFF AL ARqAM..

Frodo Baggins said...

vin ~ tengah sangap ke lu??
malam jumaat lu sunyi ke?
meh layan maria ozawa sama2



pssssttt ~~ senyap2 sudah,
kank kantoi dgn cik pipi


fuck u israil!!!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

frodo-miss uuuuuuuu sygggggg lama xnampak hukhuk

KERAK NASI said...

yg kambeng2 ni plak ikut la kehendak si kaki kipas tu kan..
desperate sgt ke hape..
manusia-manusia..

letih aku tgok..

fatin shahar :) said...

saye tahu blogger itu...saye pon tak suka die kot ;ppp
hahahahha

tp saya lagi tak suka orang yang beria ia buat entry pasal die sbb nak di list oleh die....huhuuu

semua nak popular = ="

Mohd Shahrul Hafizi said...

yela-yela. aku buat private blog la. hahaha.