Wednesday, May 19, 2010

Wanita Hari Ini buat adam S.T.I.M

yeah akhirnya gua dah decide
gua mahu teruskan apa yang gua suka
buat pe gua usaha puaskan nafsu org lain
gua punya hal la,kalau xsuka boleh blah

gua juga nak ucapkan bebanyak terima kasih
kepada blogger2 yg sudi bg semangat pada gua
untuk gua terus memantapkan industri porn ini
kepada pelangan tegar seperti
berd,frodo,farid,ian,fhad,jantan,alvin
sila booking semula semua tempahan lu
gua janji bg lu orang spesial nya harga
bulan ni gua ada budak baru
barang baik punya,virgin selalu
nama dia Razman Ruhil dengan Siggplus Sundel
kalau nak rodger gua
sekian

tadi gua g lunch ngan member gua sorang neh
lama x lepak dgn dia
fulamak dia belanja gua makan chicken chop sial
ni gua syg lebeh sama lu bhai
gua makan dgn dia dekat kafe je
depan ada tv pulak

rancangan: Wanita Hari Ini
topik: Tips menegangkan payu dara menggunakan kaedah tradisional
mood: Masih tidak ghairah<------iman masih tebal di dada

pe jadah la topik dia neh
gua ngan member gua dah segan terlampau
ada satu part tu dia tunjuk cara urutan
mak aii muka model tu layan ok
kena urut dengan mak cik spa tu
haish~

gua ingat juga soalan pengacara tu
dekat deja moss,selaku artis jemputan

Pengacara:ok bagaimana pula dengan Deja,ada mempunyai sebarang masalah dengan payu dara anda?

Deja moss:(sambil tergelak kerana malu) ermm tak kot,sebab Deja sentiasa menjaga nya dengan baik

tu dia soalan cepu emas
lu ada masalah tak dengan payung teruna lu bai?

cau


15 comments:

reen_sofee said...

hahahah
bile tuh weh?
hahahah

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

tadi jam 12.30pm

jane said...

haahahahah

wong ah ian said...

ape bangang la W.H.I tu..xde topik lain ke?..lu ni dan2 je x stim..tah2 tangan kanan suap mknn, tgn kiri dlm suar..bukan bole pecaye jantan gila seks cam lu ni..

Sir Marcello said...

wei jangan r marah W.H.I..layan kot..hahaha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

jane-hahahaha juga

ian-haha sial,mana ada gua lepas tengok terus amik wuduk dan solat taubat minta ampun dari yg esa

marcello-haha bila lak gua marah

siggplus said...

cis kenapa gua langsung tak tau pasal ni? ruginye tak tengok. haha


pundek lu sundel. heh

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

siggplus-haha amcam ok x promosi wa?

Epul Azimi said...

tgh2 hari buat rancangan pasal tu,laju je org laki sambil mkn sambil........heheheh

Berd said...

saya ada masalah dengan payu dara saya. payu dara saya tak besar-besar sampai sekarang. jeles betol saya dengan pamela anderson.

Mohd Shahrul Hafizi said...

kenapa ko x habaq kat aku. aku pun nak tumpang stim. tapi kalau soalan tu ditanya kt Lisa Surihani, syok la sikit. ni Deja moss. aiyo.

hellioz said...

ade ke rancangan tu weyh?
gyahahahahahahah~

Farid Fernandez said...

BAVIIIIIIIIIII!!!!!!!!

cHempaka dewi said...

weh..yang tuh nama pon utk wanita! yang ko tgk asl?HAHA!

fndrocka said...

kau kena usahakan buat program Lelaki hari ini..cerita pasal tegang jugak

Latest Entri : Taktik menewaskan Abdul Rahman dengan sebelah tangan atau sebelah mata (PES)