Tuesday, May 11, 2010

serius gua xd mood,jangan cari pasal

serius gua xd mood neh,tadi malam masa event dak2 ni men angklung,kamera gua wat hal pulak,lens problem la,flash xd bateri la,macam-macam la.arghhhh~ setan la~.gua nak mandi dulu..eh mana bekas sabun gua ni,babi la sapa lak curi ni?lu ada nampak wa punya bekas sabun?macam mana rupanya?macam kat bawah ni,semalam gua baru beli dekat pavi...sekian.


18 comments:

cikgadis said...

errkk! aku terkedu!
dasat tol bekas sabun!
silap2 setim2 dalam toilet!
eeuwwwwwwwwwwwwwww!

Yusuf Mujahidin ™ said...

mcm lahanat...hahaha

reen_sofee said...

hahahah
chantek nye bekas sabun!

Nur Qashilla@Yaya said...

tp aku nk gak cari psal dgn ko...jum cri pasal kt blog aku..hahaha..nnt ko dah NIKAH, hari2 xyah pakai bekas sabun ni bro...

Adeqq said...

hahahaha. xleh blah btol la bekas sabun tuh. hadeii!~

LORD ZARA 札拉 said...

oit~

cam cilaka bekas sabun~

kan gua dah bagi tandas emas semalam~

takkan tak puas kot?

Jantan Keparat said...

hakhak!
giler babeng lew bkas sabun!

wong ah ian said...

bekas yang belah bawah xde ke?..dasar jantan miang!!..gila seks!!!...

Berd said...

celaka gampang!

Fhad said...

ade susu x bhai.. leh gak lu nyonyottttt... hahahaha... puaka perangai!!!!

tangan said...

sekali mandi mesti tiga jam

** a i l y ** said...

Lucah betul tempat letak sabun tu!
KAHKAH.

acitspace said...

dasat giler tempat sabun luuuu...wakluuuuuuuuu hahahhaXD

Anonymous said...

giler!!padahal tempat kua satu je kot..asal nak letak y tu plak..letak la mende y kua satu jew

cronixsoul said...

oi cari bekas sabun buat pe? nak lancap ke? Wargahahahahaa

ficqa is mee..! said...

haha..mesti lame kn kat bilik air tuh..hahaha

adrina sidek said...

ada jual tak bekas sabun tu?? hahaha =P

Mohd Shahrul Hafizi said...

Macam neneng Berd je. Hahaha.