Tuesday, May 11, 2010

Dutch Lady Strawberry dengan Spicy McChicken Deluxe

Hisap dutch lady strawberry,buka lagu sailormoon kuat-kuat sampai semua orang datang bilik mintak gua bertukar jadi sailormoon sebab katanya bila sailormoon bertukar sangat menghairahkan,betul ke?xpercaya?klik ini .gua nak try lah esok pagi time gua mandi,ok x?

semalam angklung ada show,dekat UIA la,untuk perasmian seminar PRS IPTA 2010.memang best r dak2 junior ni,time bergambar bergaya habis,tapi tu r semalam camera gua buat hal,spoil habis,tension betol semalam sampai awek lalu pun gua xd nafsu nak usha betis dia.so gua upload dua gambar ni je lah ye,yg lain cam gampang.maaf.



ok tadi petang gua text cik pipi gua,ajak g makan McD malam nya.dia on je,so kul 8 ktowang gerak g JJ wangsa maju,makan2 shopping2 sikit dah tu belah balik,cik pipi ada kuiz esok,so kena balik awal nanti xstudy lak dia tu.Masa dalam kereta dia ada cakap ngan gua dia suka belog cik hanem,katanya epi saja cik hanem tu,tapi yang dia teringatkan bukan cik hanem tapi bot-bot cik hanem,cis~ nyesal tanya.

ha dia juga ada bilang sama gua,"pesal la lucah bebeno belog awk sekarang neh?" ok gua diam xtau nak jawab pe,ni semua ian,fhad,frodo,berd punya pasal sebab sesatkan gua.ampun cik pipi.

balik td dia text gua cakap "awk thx,i love u" hehe terus gua ghairah suka sampai xboleh jalan,eh nape ni,stroke ke?tolong~

bila wa nak kawen ni?haish~ nafsu dah melonjak2 neh,duit sesen pon xde,iman dah tebal di dada*tipu*

sekian

cau

25 comments:

tangan said...

alah ko pilih je mcflurry cornetto chocolate

baru cakap i Luv u dah boleh jalan kalau dia cakap lain taktau apa dah jadi ngn kau.haha

tangan said...

atas tu *tak boleh jalan

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha gua xleh makan cornetto,nanti ghairah melampau

Berd said...

"dengan kuasa bulan, akan menghukum mu!"

wa suka time ni. sebab sailormaoon tengah telanjang.

kulit nya putih gebu. buat gua teringatkan frodo.

kehkehkeh! cilakak!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha gila songsang lu.ustak konon,terselah keGAYan mu haha

cibai lu

reen_sofee said...

kan dah kene tegur!
hahahaha

reen_sofee said...

kan dah kene tegur!
hahahaha

LORD ZARA 札拉 said...

lu memang~

awat cik pipi tak suka belog gua?!

(tak memasal emo..hahaha)

yusuf mujahidin ™ said...

yg mne satu muka lu bro? h
eh, cik pipi tau tk lu gay? kehkehkeh~
eh, berd terlampau2 lak imaginasi..haha

ayu said...

haha! tak baek slhkan bdk2 tu konon2 jebak lu sampai pemikiran lucah...lu da mmg sejak azali gitu der...

ehe!

cikgadis said...

haha tu la
melucah lg! haizzz

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

reen-haha jangan tegur

zara-haha entah,mungkin beliau belum jumpa belog lu lagi,tapi apa gila lu mahu dia tahu hubungan kita?haha

yusuf-bro wa xd dlm pic tu,wa yg amik pic tu haha,haha cilakak kata gua gay,gua str8 str8 tau,berd je songsang

ayu-haha sejak azali?mati la gua

gadis-haha pesal lu nak joint gak?jom2 riri xmarah nya

cikgadis said...

haha x mau a
maluuu
>.<

wakaka

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

gadis-malu sapa malu?eleh malu tapi mahu kan?kan?kan?haha

Farid Fernandez said...

ok serius gua nak tumbuk lu laju-laju

sekian

wong ah ian said...

babi betul..lu yg kuat melucah..sebelum masuk belog lu ni gua melucah blakang2 je..hah lu tgk berd tu dr ustak jd setak sbb sll sgt msuk sini haha..

lu ni dah termasuk dlm golongan yg wajib kawin untuk mengelakkan maksiat..dasar gila seks!

hai cik pipi..jom lepak belog gua pulak..

Jantan Keparat said...

hkhuk...
ak pn gatal nk kawen dah!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

farid-sila rujuk page lu

ian-ok gua faham orang mcm lu mmg selalu x nak mengaku yg lu kaki sontot !!! sekian.

jantan-lu memang keparat haha

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

lu kawin free nak..ada sorang janda anak 1 kat kampung gua..usia baru 56tahun..kalau nak bagitau gua..

Frodo Baggins said...

sailormoon buat imaginasi wa melayang2. sekian. berikut petikan dri ustaz setooon ...


"dengan kuasa bulan, akan menghukum mu!"

wa suka time ni. sebab sailormaoon tengah telanjang.

kulit nya putih gebu. buat gua teringatkan frodo.

kehkehkeh! cilakak!"


__________________________________


kumerinduimu berd. muaaaaahh!
ky jelly perisa stoberi! oolalala




zzzzzzz ((esok2 wa raba blog lu lagi ... antibodi wa dah jadik antibodo!))


hye pipi, balakmu, "awek"ku jua ..


>>___<<

Frodo Baggins said...

lu yg ajar kitaorg melucah!!!
fitnah!


haissshhh

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

alvin-orait gak tapi gua nak lu,boleh?gua dah ready neh

frodo-pundek lu,ok gua mentor lu orang protonggek gua,ok?

sekian

yang merinduimu "balak" ku, frodo

haha

jejaka anggun said...

dah sunat ker belom yg gatal nak kawin nih?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha dah bang

Mohd Shahrul Hafizi said...

setuju dgn frodo! jamban yg ajar benda-benda lucah. eeee.