Monday, May 24, 2010

Selamat Jalan *eh apa sal lu terbang lak neh?*


ex-rumate gua,encek aniq hazwan,berminat?
sila dail 999

wa baru masuk bilik
campak semua baju,tinggal boxer pink B.U.M neh
duk depan laptop,buka blog
jom update

penat seh,td g hantar member gua
dia nak balik terengganu pulak
dia neh ex-rumate gua(seperti gambar di atas)
dia dh kuar dari UIA
sekarang di UNIMAS
so start last week dia datang KL,jenguk wa n member2 len
so pasni dia g umah dia di terengganu pulak
dia ni mix sarawak dan terengganu
macam orang asli mix dengan penyu la

so aniq,lu dh puas kan?
wa dah amik pic lu lompat mcm hello kitty
macam cita2 lu tu

ok aniq neh la yang ajar gua main game
game fes yg wat gua addicted
sampai tdo pukul 5am
iaitu SIMS
wa ingat lagi dia ajar wa buat orang laki
wat dua2 gay,n kawen kan diaorang
babi gila,wa dipaksa belajar benda2 cam gitu
haha,wa ingat lagi sims wa sangat gay
tdo ngan balak dia selamber nak kiss bagai
haha

minggu neh je dah beratus habis
keluar sana sini
berfoya-foya
study tak juga
hai takamine
lu nak mati ke?
bangang !!!

esok wa nak kena call mak gua la
lama x call

cau~

19 comments:

Berd said...

apa hal lu pakai warna pink. cilake. tak gersang langsong. pakai la warna merah. ghairah sikit.

macam best je sims tu. ajar wa nanti.

Frodo Baggins said...

hye sayang ...
sihatt harini?
sorry, mesti lu penat smlm kan


u nampak seksi dgn boxer pink
sambil baring2 atas katil ..
pakai coli merah tak? awwww
abang berd kesangapan nampaknya.


lu nak wat per ngan sims berd?
nak tgok cara2 jd gay ke?
wakakakkakaka setannn!!!

Farid Fernandez said...

haram jadah!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

berd-yg merah tengah basuh,esok wa pakai,nak belajar main sims?jom bila?

frodo-sihat syg.coli merah i basah,so i xpakai coli mlm neh

farid-jadah pe lu sik komen cmtu,cam sial r lu

✿nenek moden✿ said...

huhu..wat2 tak baca komen...(otak aku suci..hehe)

"dia ni mix sarawak dan terengganu
macam orang asli mix dengan penyu la"

ayat xleh blah..huhu..kawan ko tengok,menangis kua mee arr lepas ni..hehe

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

nenek-haha dia kalau tengok neh,mo nanges terharu ada la haha

Epul Azimi said...

boxer pink,tak heran,aku trus tak pakai ape2 pon...hahaha

hai frodo.....:")

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

epul-wa tabik lu,lu mmg hebat,lu mmg syg adik lu lebeh,tp xsian ke kat dia sejuk cmne?kecut lak t

Epul Azimi said...

takde kecut lah,masih terpacak...hahaha

cikgadis konfiuss said...

euwww
dlm game pon mau gheii?
wakakka ko memang la

reen_sofee said...

hahaha.
org asli mix ngan penyu tuh spesies ape?
lol!
game pon jadik ko nak gay kan yee??
ohohoh

wong ah ian said...

ko ni mang sangap dah ni..takot pulak nak jumpe ko..main game pun nak yg gay je..boxer nak pink je..try pakai heels skali..tgk mesti berd stim doh..

KERAK NASI said...

anak yg baik...:)
telepon mak ye..hehe..

KERAK NASI said...

ops lupa..
kim slm mak..hahahaha..

deus X machina said...

prutttt

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

epul-haha lu pakai brylcream ke?

cik gadis-dlm game xpe,tak merbahaya

reen-xpe itu cuma games,rekaan semata-mata

ian-wa lg takot mo jumpa lu,dlm sms nk romen segala lah,heh

kerak nasi-hehe insyaallah

deus-pe cer lu ni?kentot kah?

Adeqq said...

weee. kem salam mak oke! ^____^

Farid Fernandez said...

hai sayang~


hahahahaah

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

adeqq-insyaallah

farid-haha hye syg juga