Monday, May 24, 2010

OK dah tefon mak *mak gua kata wa ensem bagai Zac Efron*

baru pas call mak gua neh
terus update
sedikit dialog kami

gua: assalamualaikum

mak: waalaikumussalam.

gua: mak buat apa?sihat?

mak: mak tengah goreng ayam,pak cik kau bg td,mak sihat je.abang sihat?

gua: abang sihat je.oh ayam ye,bestnya.nak sikit boleh?

mak: boleh je,abang nak berapa?

gua: ermm sepoloh boleh tak emak?(sambil gelak)

mak: boleh,nape tak boleh pulak(serius mak gua memang xpernah hampakan gua,sedih sungguh sebak)

gua:(masih cool,walhal haish) haha mak neh,so bila abang akan dapat ayam tu?

mak: sat g mak suoh adik kau post kan,adik xbalik sekolah lagi.abang nak nasi tak?

gua: ermmm boleh juga.letak sekali lah

mak: nak banyak mana?

gua: 2 kilo boleh tak mak?(sambil gelak)

mak: mak post satu periuk neh terus lah,abang kongsi ngan kawan-kawan(gelak juga)

gua: haha ok2,mak abang nak mintak diri dulu,ada hal.kim salam ayah

mak:ok2 jaga diri tau,salam.bye

gua: ok.mak pun.wasalam.bye

lepas tu wa sampai la di bilik member gua
amik asiment dan belah balik
sekarang neh wa nak wat asiment
jap lagi nak kena submit

cau

37 comments:

Jantan Keparat said...

lu mesti tacing giler kan??
gua bace pn dah tacing..
waaaaa...
mish sama mak gua!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha wa tetap cool

pe lagi call mak cepat

sementara masih ada

huhu

haha gila tacing

deus X machina said...

esaiment tu apa???


(nada berlagak dari seorang bekas student)



pruttt

Nurul_HaWa♥ said...

lorh...tue jeke??

gua ingat panjang lg citer lu...

mst comel kan mak lu...

mcm mak gua...hahahah...

ske layan anak2 die yg giler2.!!!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

deus-asiment tu majalah lucah gambar porn segala,nak pinjam?

hawa-haha lu hengat wa xd keje nk wat?asiment ni ha tak siap2 juga haha

ye sngat comel

hehe

I n n z said...

x de pun mak ckp ensem mcm zac efron ?

KERAK NASI said...

mana part zac efron??
hahaha..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

innz-itu rahsia haha

kerak nasi-itu rahsia haha

heh pesal wa balas komen yg sama?

I n n z said...

sbb soklan kitorg same.
heh.
jgn rahsia2.
kedek.
;p

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

farah-haha wa xnak show off part tu haha

Farid Fernandez said...

najis

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

tahi lu

reen_sofee said...

hahahah
sempoi gler mak ko!
sat g sampai laa nasik ngan ayam tuh!
huhhuhu

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

reen-haha tau xpe,dh smpai dh pun,dlm mimpi td haha

KERAK NASI said...

haha. xperasan lsung komen sama ngan org atas.. hehe..

Berd said...

oo. tempat lu kena buat esaiment ke?

unibesiti gua takde esaiment ni. pergi mengadap lectrer je.

((nada berlagak tak payah buat esaiment))

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

kerak nasi-haha xpe2 dimaafkan

berd-haha cam sial lu kan

bukan penggoda said...

tacing abes. dah tu, dpt ke x nasik ngn ayam nye?

hellioz said...

mak lu kewl....

gyahahahhahaha~

abc+milo said...

sy rs salah masok entry...

:((

sy sedey xde mak.


sayonara tandas! kau buat hatiku nanges lg...huuwaaaa :((

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

bukan penggoda-haha dh dpat x,dlm mimpi td haha

hellioz-haha thx

abc-maaf bukan itu niat wa

Bunga said...

alalallaaaa... 1st time baca entry manager tandas ni dgn perasaa taching. akak pun br lepas call mak td. ntah bila dpt jumpa mak..
*kalaula mesia tu dekatkan.. dh lama blk kg :( *

✿nenek moden✿ said...

weh..ada kosong ark?aku nak jadi menantu mak lu..hehehehhe
giler sporting ar..hehehe

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

bunga-eh akak duk mana?bagus call la mak selalu ye hehe

nenek-haha wa kosong,sila isi borang j,k,m dan z...kalau lepas,t interbiu pulak,pakai cantik2 haha

lotikus disarimankan said...

wah..wah....contoh calon adik ipar yang penyanyang ni...hahahahahha....tang mn nampak mcm zac apron tu?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

contoh adik ipar?

Rowena Chasez said...

mak yg cool..
hehee..
tang part mana lak mak kau ckp kau mcm zac efron yg gay tuh??
ehehee~

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha tang tu la

nampak x?

nampak x?

nampak x?

Jard The Great said...

dpt tak ayam tu? =p

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

soalan sama yg ketiga ratus n jwapan dia-dh dapat dlm mimpi td =p

siggplus said...

mak lu guna pos apa? poslaju? ke pos biasa? muat ke semua nak masuk dalam sampul?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

mak wa guna pos antarabangsa

muat

mak wa siap kirim peti sejuk lagi

siggplus said...

suruh dia kirim tandas sekali. nanti senang nak melabur bila dh kenyang

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

wokey mak wa kata tandas odw t dh smpai wa text lu

siggplus said...

bagus. boleh kita orgy dalam tandas. pastikan ada port nak buang air mani

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ada2 dlm bontot n molot lu la,ok?

Mohd Shahrul Hafizi said...

Ensem ke Zac Efron di mata ko? Sah ko GAY! HAHAHA. 3:)