Saturday, May 15, 2010

S.A.N.G.A.P

maseh xdapat tdo

sial la,pagi neh nak lepak klcc pulak

photoshoot la,muvie la

tido macam mana

argghhhhhhhhhhh aku sangap nak tido neh !!!

sekian

12 comments:

Alynn Notnot said...

lorrr. kenapa pulak la takley tido?

reen_sofee said...

dah tuh g laa tido?
ke nak denga lullaby dari aku? huhuhu

Sendra said...

haha..first of all,aku berak cuci eh..percayalah..apa2 pun,kita disituasi yang sama..aku pun sangap nak tidur..sumpah kalau dah habis semua kerja projek aku apa semua memang aku nak bayar balik tidur aku yang tertunggak..aku nak tidur sampai aku bosan tidur..

teruja aku ada orang senasib dengan aku..haha..anyway,salam perkenalan..nama aku sendra dari blog kuehtart.com..harap kau sudilah bertandang ke blog aku..aku baru nak mulakan semula dari bawah..harap support ye!

wong ah ian said...

yeah!! aku sapot Sendra...

untuk takamine..org banyak mencarut mang susah tido..Tuhan balas on d spot je tarik nikmat ko..hahaha

Berd said...

wa sokong ian. (berantai)

untuk takamine..orang yang gay memang sukar lelapkan mata..tuhan balas teros tindakan menyontot...hahaha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

alyn-teringatkan u kot

reen-xyah2 kang xpasal2 aku kena operate jantung sbb heart attack

sendra-haha ok i sokong u hehe

ian-pundek lu

berd-pokeymak tol

sekian

zzzzzzz

LORD ZARA 札拉 said...

jangan sangap lain~

muahahaha~

hans said...

ingat kan sangap apa tadi

Jantan Keparat said...

tdo lew.....
x mo nakal2!
hakhak!

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

aku sapot wong mai munah..
org kuat carut mmg akan bertindak kejam masa nak tido..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

aku sapot wong mai munah..
org kuat carut mmg akan bertindak kejam masa nak tido..

abc+milo said...

g masok tandas, berak puas2, jangan flush dulu, ko hirup udara segar kasi dekattttt idung ngn lubang mangkuk tu....pstu tahan napas, pastu flush trus kuar masok bilik konfem tdo nikmat sampai esok pagi...;)


selamat berjuang!