Sunday, May 16, 2010

Maya tangkap Adam: "jangan lari !!!"

gambar di ambil di perkarangan tasik di KLCC



sambil selak calendar dan check bila nak kawen neh,adeh gua xsabar nak ada anak neh,nama pun gua dah pilih,haha semangat nak mampos.

yang penting semua mesti ada nama Takamine kalau lelaki macam gua

kalau perempuan gua akan letak semua ada nama Zakura

seronok snap pic adik-adik tu

dah r friendly,comel pulak tu

gua ada tanya dak perempuan tu

"tu ayah adik ek?"sambil tunjuk ke arah muka lelaki yang x hensem langsung

"ha'ah bang tu papa" jawab adik tu

"pesal la ayah ko x hensem pun tapi korang adik beradik comel seh" bisik gua perlahan

dan dengan xdisangka,budak tu dengar dan dia terus memekik

"Ayah abang ni kata ayah burok" jerit budak tu

ok mampos gua

gua stay cool senyum macam kerang

sambil amik selipar gua,terus cabut

siot lu budak

siap wa kerjakan lu nanti

*berd jom rogol dak tu?

haha sekian




27 comments:

cikgadis konfiuss said...

haha gila kejam!

Jantan Keparat said...

hakhak..
ak mau join leh x????
hakhak!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

riri-budak tu mmg kejam,hampir gua diperkosa oleh ayah nya yang bernafsu buas

jantan-haha jom2,kodom x disediakan ye

Berd said...

babi! apa jadah kau ajak seorang ustaz merogol kanak-kanak bawah umur?

kalau yang belon-belon takpe lah.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

babi x ajak lu,gua yg ajak lu syaitan

belon-belon tu apa?jangan nak macam2 hiperbola dgn gua

gua budak bio bukan budak sustera segala

gua tahu bola-bola api je

I n n z said...

dgn bdk pun selera ke ?
HAHA !

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha selera ape ni?

aish gua masih teruna <----pe kaitan neh

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

aku ni sopan santun org nya..buka je blog kat aku jadi sopan setan..
damn..
wakakakakaka..
perogol budak!!
selamat hari cikgu meyh..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

lvin takda rumah harga 8juta.... said...

aku ni sopan santun org nya..buka je blog kat aku jadi sopan setan..
damn..
wakakakakaka..
perogol budak!!
selamat hari cikgu meyh..

May 16, 2010 1:38 AM
Delete

lu sendiri cakap lu yang meyebabkan lu sopan setan,sila baca dengan teliti komen lu,perhatikan ejaan

misz benida said...

haha...ambik ko..tu mknanye genetik mantap..mak cun,ayah macho,xsmeatinye anak cumel..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha betol2

so gua bersyukur sebab gua kacak

cik pipi jelita

anak-anak gua mak aii hot shial

sekian

Qashilla said...

oi...slamat hari guru utk korang yg memandai menjadi cikgu dan utk aku skali...hahha...

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha selamat hari guru qash

semoga sukses selalu

peace =)

hans said...

hahaha
mangkuk ayun la ko
gi cakap kuat2 sapa suruh
budak tu telinga lintah lak
hahaha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

hans-haha gua cakap slow dah kot,hampir2 kepada menolog dalaman dah,tapi cmne ntah dak kecik tu dengar pulak,cis haha

deus X machina said...

ada hati nak rogol budak2
gua tau la lu peminat setia mikel jaksen....erk888

miya said...

bapak dia tu muka2 macam lu kan?

sabar la weh. kot ya pun terase,err

LORD ZARA 札拉 said...

ceh~
ganas la tu?

eh, apa nama anak kita?

LOL!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

deus-ye gua peminat kipas susah mati beliaw,tapi bukan elton john

miya-tak muka bapak dia mcm berd

zarah-haha syg neh,nama anak kita kan i dh tulis dh tu,u ni,huhu

haha

tangan said...

oh.kao ke yang cakap gitu kat seben aku tadih?
memang nak kena la.tgk.anak aku comel ikut aku.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

la seben ko ke?err so ko neh pun huduh juga ek?sbb td mak dak tu pun xcomel or cun huhu,hehe...ok anak ko mmg comel haha

wong ah ian said...

dasar manusia jahanam..budak2 comel pun nak dirogolnye..mungkin belum masanye ko nak dapat anak, hati ko belum suci hahaha..

hoi tadi lu pigi putrajaya kah?..wa ada lepak sana mamak kembar siam kepala cantum punya..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha wa tau,td fhad cakap sama gua.tp gua x g pun sbb member gua ajak g klcc pulak huh,bohsan betol

Fhad said...

woiii lelaki kucing.. punai xde bulu lagi da pandai nak rogol anak orang kew? pegi training rogol siput babi dulu baru try kat manusia.. lulus aku sponsor ayam2 thailand kat ko.. wahahahah

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

lelaki kucing?

cis lu ingat lu hebat fhad?

setakat main sumbat pedang dalam sarung dgn ian boleh la

kalau lu jantan,jom sabtu ni try dgn awek bb

amacam ada berani?

Aqram said...

memanglah ayah burok, sebab kau anak pungut. mana ada pertalian darah.

nurul huda said...

hahahhaha kecian budak uhh!!!







pandai plak 2 dea ngadu kt papa dea..







hahahah