Wednesday, May 26, 2010

Kalau mahu GONCANG tu biar SINETRON ya

sambil hisap milo ais gua beli dekat kafe Ali tadi
gua perlahan-lahan meramas burger ayam special cheese gua
kulum perlahan-lahan supaya mudah hadam
senang nak berak esok,
tak de la gua nak letak tangan kanan di dinding
tangan kiri disebelah dinding lain
angkat bontot dan say "arrghhhh"
bukan bunyi benda tu la syaitan
itu tandanya sakit !!!!

tadi gua g training main angklung
dah lama shial x goncang2 neh
layan pulak main lagu tradisional neh
tadi kami main lagu

pandang-pandang jeling-jeling
medley ketipang payung dan joget pahang

ketar2 tangan gua dah lama xgoncang neh
sampai nak mesej org guna hp pun
dah xmampu haha

tadi masa training
bapak(instructor dari indonesia) ada berkata

"ya anak-anak,goncang itu biar sinetron"

sinetron?

yang gua tahu sinetron tu yang drama setiap isnin-jumaat di tv3 tu je la kan?

apa tu?wa bingung
wa cari dalam google translate
dia kata sinetron tu sinetron
bangang betul !!!

lu tau x beb?

tinggalkan dalam komen wa

cau





28 comments:

hellioz said...

jap, gwa tanye member gwa yang blaja indon. jp g gwa bagi lu jawapan...
xpon dia yang bagi lu jawapan.
hokeyh?

gyahahahahahahah~

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha hokey beb,rodger gua nanti haha

gadis sebelah pintu said...

weyh, gua sndr tak paham bapak tu cuba sampaikan ape. gua syak die typo.. mungkin synchronize kot. haha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha typo?celah mana dia nak typo cik gadis sebelah pintu

Farid Fernandez said...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

zzzzzzzzzzzzzzzzzz

gadis sebelah pintu said...

oke gua salah baca. malu. gua ingt die send msg. haha.

Berd said...

word yang warna merah

hisap-meramas-kulum-bontot-berak-say"arrghhh"-sakit

meh wa try buat ayat.

dia hisap sambil meramas lalu terkulum bontot sendiri semasa berak dan tak pasal-pasal dia say"arrghh" sakitnya!

sekian.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

gadis-haha patot lah

berd-haha cilaka lu kalau melucah cepat je kan,kalau mengaji lambat pulak,tajwid lintang pukang segala

siggplus said...

gua tak mau kalah pada berd. jadi sini gua nak tulis ayat sikit.


kita seharusnya meramas bonto, bukan menghisap dan mengulum bontot, kerana aksi itu sangat jijik sekali. dan aktiviti menghisap dan mengulum bontot akan menyebabkan rasa sakit yang teramat sangat sampai terjadinya buasir. bila ini berlaku, aktiviti berak akan menyusahkan, lalu si pesakit akan say "arrghhhh" tanda kesakitan yang teramat sangat.


sekian dari saya,

majulah bontot untuk negara

reen_sofee said...

lol
ko men angklung ke??huhuh
alololo
so adorableeee
muahahah

bukan penggoda said...

uish. ape lucah gle aku rase entri nehhh. cis. hilang mende yg aku hapal utk ekzem. -.-'

KERAK NASI said...

bestnye pandai main angklung...

takamine said...

siggpluss-celaka ingat neh contest bina ayat ke?

reen-adorable?tang mana?

penggoda-mana ada lucah,lu yg lucah

kerak-haha biasa2 je xpandai mana pun

wong ah ian said...

auww abg ni main angklung la..

"goncang itu biar sinetron" mksdnye goncang itu biar gentle..

ade kontes buat ayat?..aku nak join..
hisap-meramas-kulum-bontot-berak-say"arrghhh"-sakit

dia meramas lalu menghisap dengan rakus sambil kulum bontot pasangan gay-nya sehingga dia menjerit arrghh sakit!! ketika berak..

babai..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

cibai lu apek gay

princeduyong said...

goncang lagi laju laju...arghh!!!
tensen btol tak kluar lak air dalam botol neyh...tersumbat ...

siggplus said...

gua ingt contest, sebab gua tengok bukan main berd melucah. lu faham2 la otak dia kan.

si apek gay pun taknak ketinggalan menunjukkan kehebatan melucah

Fhad said...

"ya anak-anak,goncang itu biar sinetron"

maksudnya...

"ya bdk-budak, goncang tu biar sampai klimaks"

tak gitu?

violetless said...

fhad punya komenn...ahhahahahaahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahhahaahahah!!!

yang merah2 kemain hang kan?
sinetron sampai hang boleh berdrama la kot..

Epul Azimi said...

mungkin bapak indon tu bagi sign kt ko kot2 nk uji ko ni gay ke sebab dier pon gay gk kot......:")

aku nk buat ayat cantuman ayat kaler merah tu tapi mungkin tak boleh kalahkan berd,wong,siggpluss dan fhad......:")

Tn.Punya said...

alamak..cerita toilet ye...nak berak ah...hehee

http://myvitrd.bogspot.com

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

hai busuk..
bole tak ai tido??ngantuk la..

abc+milo said...

"ya anak-anak,goncang itu biar sinetron"


asenye ko pegang angklung tu pun x betul.....x feel...aku ase beliau nak korang feellllllll lebihh......

berd: xde ayat "terkulum bontot sendiri" so awk fail

siggplus: ayat dah ok tapi ada kesalahan dimana setiap kali hendak memulakan ayat haruslah menggunakan huruf besar. so awk fail

wong ah-lai: "gay-nya" adalah perkataan zaman 60-an. patut taip "gaynya" so awk juga fail

***ttbe nak jadik juri kt sini bhahahaahhaaaa......=)

next contestanttttt plssss....

*Miss Geli^ said...

ok ahkak pun tatau apa itu sinetron..

sila eksplen kat ahkak jugops..

hellioz said...

gwa syak agent gwa si gadissebelah pintu xleyh jwb gak.....
gwa givap r....
babai....
gyahahahahahah~

Mohd Shahrul Hafizi said...

Bapak tu ada feeling kat ko la tokey.

♥ 나나 ♥ said...
This comment has been removed by the author.