Wednesday, May 5, 2010

Lisa jangan rogol gua please !!! tolong !!!

sambil petik gitar men lagu "kau harus ada" by hujan,gua tatap muka lisa neh
aduhai lisa pesal muka lu macam muka anak kita je?apa ini jodoh?
*sambil cubit bontot sendiri* argh serius gua xmimpi sebab gua rasa sakit kot cubit bontot sendiri
auuuwwwchhh xkuasa mak atau dalam englishnya not power mother

cepat sungguh waktu berlalu beb,
esok malam gua dah nak masuk 22 tahun
so bertambah lah lagi umur gua ini
maka semakin kacak la gua nanti *ini serius*
gua tau time tu nanti
fb gua penuh dengan msg epi besday sampai fb terpaksa bayar gua sbb nak mintak tolong gua nasihatkan member2 gua jgn excited sangat wish gua
masa tu juga celcom akan berterima kasih pada gua sebab call dan msg bertubi-tubi masuk dlm hp gua
tapi beb bagi gua itu semua biasa
gua bukan nak riak
tapi.....itu lah realitinya
bagi gua tiap-tiap hari adalah sama
cuma bagaimana kita "sambut" hari tu
itulah yang membezakannya
but then gua still hargai those yang wish gua
thx beb

22 tahun,masa semakin suntuk beb
banyak benda gua nak kena wat
antaranya:

gua nak kawin
gua nak beli kereta
gua nak pergi melancong ke croatia
gua nak beli camera dslr gua sendiri
gua nak beli boxer pink playboy saiz m
gua nak beli condom condo
dan macam-macam lagi

aduh sempat kah beb?gua masih ragu ni
sem depan gua amik subject tilawan al-quran 2
so gua dah kena hafal surah2 ni
alahai jahil nya gua,tengok baru nak amik level 2
orang lain dah lama lepas
*oit2 gua bukan xlepas or repeat subject tu ye*
tapi gua sik drop je sebab gua malas nak panjat tingkat 4 masjid tu
haha tercungap-cungap beb
gua ingat lagi masa kelas level 1 dulu
kelas start pukul 3pm
pukul 3.20pm gua sampai,3.50pm dah habis dah
selalu kena tegur tapi nak wat camne ustaz
jauh kot,haha

tapi sem depan gua tekad nak habiskan subject quran gua
yeah~
sebab nanti gua dah bz ngan final year project lagi
mana nak industrial training lagi
mana nak sekodeng awek jalan mendada lagi
haha

k cau
selamat tinggal 21 tahun diriku

9 comments:

Berd said...

cilakak! apa hal kau potong word mendada tu?
aku baru nak high tetiba jadi down balik.


22? dah cukop lelaki dah kau. pergilah cari bini.

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

nak perasa apa beb?

kita tak discuss lagi~

hahha~

damn~

GhOsToNe said...

kawen pling ptg okeyh!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

berd-haha lu kalau mendada suka je kan,gua memang nak cari bini ni,lu berminat x?err maksud gua awek lu haha

zara-haha err perisa ayam golek ada x?xpun gua nak rasa teh tarik kurang manis sbb gua takut kena diabetis haha

ghostone-haha yup itu betul

Mohd Shahrul Hafizi said...

bini senang nak cari, isteri solehah tu yg susah. dan yg tu aku nak. aku cop!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha lu nak cop sape beb?berd kah?haha

Mohd Shahrul Hafizi said...

berd buat apa. badan berlipat-lipat. takmo aku. hahaha. aku nak badan mcm keira knightley tu, baru best. XD

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha bab berd tu gua setuju sama lu,owh keira je,ok sok gua post dekat umah lu,alamat please,cepat beb sementara stok masih ada

Mohd Shahrul Hafizi said...

flush kt umah aku rosak, aku jirus je dgn air. hahaha.

ko tunggu aku beli semi-D atau banglo nanti, baru aku bagi alamat. sekarang aku menumpang umah Tn dan Pn je.