Wednesday, May 5, 2010

gua layak kawin tau !!! malam ni gua dah 22 tahun

sem lepas gua ada amik satu subject ni
nama dia "Family Management and Parenting"
ini subject cocuriculum gua,bukan subject course gua
for sure gua rasa base on nama dia,korang tau r kan pe gua belajar
macam mengorat,merogol,buang anak semua tu la
dan lecturer gua nama dia Dr Ha**b R****n
muka dia ala2 samy vellu *dia mamak la shial**gua bukan racist*
masa first kelas dia berlagak macam dia foreigner beb
gua xkisah dia speaking, because i love it to
but then *eh nape ni* cara dia tu,bikin gua panas je
tapi xpe r gua sabar,lect kan

tapi beb selalu sangat dalam kelas
dia mintak pendapat gua
bila gua bagi,dia kata salah
WTH kata pendapat,bukan gua je member gua pun kena juga
ada sekali tu pe lagi
kami sekelas bantai r dia cukup2 dalam kelas
haha mau cuak dia,siap berdoa lagi mintak tuhan berkati kami
haha gila xleh blah dia beb

yang gua xleh lupa time dia wat exam
dah r suoh kitaorang salin soalan sendiri
kertas pun dia xbagi
bengang betul
time tu gua duk belakang,but then gua bgtau dia
gua xnampak,so gua dapat duk depan
sebelah awek pulak tu
yang hampehnya awek tu negro shial
awek tu member kelas gua,budak sudan
nama dia zahra
gua agak kamceng dengan dia gak
mana r tau untung2 dia bawak gua g sudan free
haha

ok bila salin soalan fes je
semua dah tergelak2
soalan dia....
"how coca-cola and pepsi can effect in generating good and healthy family ?"
serius gua xtipu ini lah soalan nya
nasib baik gua tau sikit sal pepsi n coke ni
selamat gua
time jawab tu,lect gua keluar jap
maka ape lagi
dak2 ni semua mula lah buka buku la
jeling sana sini
xkurang juga yang tukar kertas salin jawapan
gua?
gua maca, biasa r dgn zahra
gua tolong dia,dia tolong gua
tapi suka betul dia cakap arab ngan gua
ingat gua faham sangatkah?aduh
tapi sik baik ada gak yang gua faham
tapi tengah khusyuk gua salin jawapan zahra
tetiba lecturer gua masuk
terkejut gua,aduh kantoi
"wau brother and sister also can copy each other during exam ya?" bebel lect gua
gua wat bodoh je
habis gua jawab gua hantar
zahra pun

bila result keluar
mak aii dia bagi gua B+ je?
memang bengkek betul
bukan pe beb ni subject cocu je
0.5credit hour je
dan kebiasaannya paling cikai student dapat A- r
memang gua xpuas hati
tapi gua kira untung gak
sebab member gua zahra dapat C+

so kami ada plan
nak bocorkan tayar dia
haha siap lu
watch out !!!
cau



11 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~
malam ni ke?

ala, kalau malam esok best sikit~
hahaha~

aku nak buat entry ni~
kih3~

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha xpe malam esok pun boleh,besok malam jumaat kan?boleh praktikal sekali*eh ape ni* haha

acitspace said...

amboi ganas giler sampai nak bocorkan tayar...hahaha sumpah lawak beb......

GhOsToNe said...

hahahah!!!!
bagus2!!!!
jom..
ak pn nak tlog ko buatkan skali!

LORD ZARA 札拉 said...

ngok ngek..

err, perisa ayam golek takde..

hahaha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

acit-haha mana ad ganas,gua ase itu saja yg paling murni haha,sebab ada awek tu haha

ghostone-haha jom beb,malam jumaat ni jumpa gua,belakang kubur tau,lu jgn lambat

zara-haha ala gua baru nak excited semacam td

Azree Ariffin said...

wahai wady, aku rasa dia ni jugak lecturer parenting aku dulu. memang aku tak minat giler ar subject ni. Bosan sungguh dan lecturer lak jenis gitu. huhu. aku paham ar perasaan kau...

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha ye ke azree?xsangka lak,haha tu r pesal,hehe

Mohd Shahrul Hafizi said...

dapat B+ cukup syukur la bro. aku ingat kena repeat paper ke. hahaha.

cikgadis said...

uik! ko mesti tolong aku! huhu
cepat klik sini! aku ada umpat sikit pasal ko
hihi

aku umpat ko! sila maafkan saya! hehe

cHempaka dewi said...

birthday ko ke?!