Thursday, May 13, 2010

Kesah Chenta Lorong Haji Ian:episod 1

13 Mei 2010,Gombak-Mulai hari ini,siri popular AdamMaya di slot Akasia TV3 akan berakhir dimana episod akhir akan ditayangkan petang ini pada jam 6.30 petang.Rakyat Malaysia di minta untuk turut memberi sokongan padu kepada usaha Media Prima ini untuk meningkatkan kesedaran cinta dikalangan rakyat Malaysia.Sesungguhnya hubungan seks bermula dari perasaan cinta bertunjangkan nafsu syaitan,sekian.

Mulai minggu hadapan,siri baru bertajuk Kesah Chenta Lorong Haji Ian akan mula ditayangkan dengan menampilkan pelakon langsung tak hebat seperti Wong Mai Munah,FhadnTat,Alavinlyah Lee,Faridah Fernandez,Frodo Onn,Berd Sarawak dan lain-lain lagi.Drama terbaru terbitan TV30 ini menampilkan kisah cinta songsang seorang remaja lelaki(lakonan Wong Mai Munah) yang mempunyai keraguan pada nafsu seksual nya gara-gara pernah dirogol oleh abang kandungnya(lakonan FhadnTat) sewaktu kecil selepas abangnya gagal menahan nafsu selepas terlihat pelakon lucah wanita popular 2010,Berd Sarawak di kaca televisyen,lalu menjadikan adik nya mangsa nafsu buaya nya.Drama ini penuh dengan nilai-nilai murni seperti berikut:

1-sila check bf anda songsang atau tidak,takot bermadukan jantan batang berjuntai,selangor

2-kes rogol abang dan adik semakin meningkat,polis sila beri perhatian pada kes ni

3-hubungan lelaki dan lelaki akan mengurangkan bilangan anak yang dibuang dalam tong sampah.


Drama ini juga boleh dikatakan sangat menarik kerana,Wong Mai Munah juga bertemu jodoh nya dalam cerita ini dimana perasaan nya berbelah bahagi antara cintanya dan nafsu songsang nya.bagaimana beliau membuat keputusan?sama-sama lah kita menonton cerita ini mulai minggu hadapan,hanya di TV30,saluran seksual anda.sekian.

berikut adalah salah satu babak menarik dalam cerita ini:


sila klik INI *TOLONG LAH KLIK*

sekian,selamat menonton

dari kami krew penerbitan dan warga media preemakko

cau~

zzzzzzzzzzzzz

35 comments:

I n n z said...

tak sggp nk tgk cite ceni.
;p

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

farah-haha jangan lah cam gitu,support sikit industri kita hehe,eh btw pesal wa xleh buka belog lu?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ikut

cikgadis konfiuss said...

haha i likeee!

*eksaitet! wkakaka

Mohd Shahrul Hafizi said...

Ko pengarah kan? Memang sesuai la cite tu dgn ko. Hahaha.

Jantan Keparat said...

hakhak...
idea macam cipan btoi!!!
huhu..
nape x ajak ak brlakon skali???
nieyh nak boikot cite nieyh..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

aku harap ada kuar dalam bentuk dvd..
cet!!!
tak guna punya cerita zaman skunk..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

aku harap ada kuar dalam bentuk dvd..
cet!!!
tak guna punya cerita zaman skunk..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

brutal solo-terima kasih

cik gadis-sila jelaskan motif eksited?

shahrul-wa pengarah lu jurumekap nya,wokey?

jantan-haha sorry beb,len kali wa ajak lu wokey?supprot beb support filem kita haha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

alvin-ok demi lu,jgn kata dvd,pasti gua usaha biar sampai kita menang oscar award, amacam?

deus X machina said...

macam celaka lu kah kah kah

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

deus-hokey lu x abis-abis puji gua cilaka, cilaka r lu

sekian

cilaka--->chill la kak

Nur Qashilla@Yaya said...

giler la idea.ko la manager tandas KLCC.ko la producer.ko la pengarah.iskh..sume ko la...tp xpe..tajaan bajun make up sume ditaja oleh kedai2 di KLCC n shoting di KLCC..;)

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

yaya-haha eh btw pinjam baju lu boleh?budget xd neh,ian muat kot baju lu,fhad pun,berd pon,semua la guna baju lu,leh?please syg haha

Nur Qashilla@Yaya said...

iskh.ni pehal da sanggap sponsor baju??lu pnjam la fhad.pemenang contest blog ye ari tu dpt tshirt xkn xley nk sponsor pelakon2 kot.wei.nyah mana yg tukang make up?lo..ian jd heroin ke hero?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

tukang make up nyah nama shahrul dekat atas tu,fhad?aish xkan la gua nak suoh dak2 gua pakai t-shirt kot?adeh,ian heroin virgin

Nur Qashilla@Yaya said...

ala bro..gua nk bg pnjam baju wa nnt hbs la rabak..nnt dlm scene fhad n ian rogol rela nnt koyak gak..rugi wa..da la bajet xde..sape heroin xvirgin?

Berd said...

setan lu. cerita takde unsur makhamah syariah langsong.

mesti pelakon lucah tu yang kategori hardcore kan? kalau video dia dalam web berbayar sah-sah jenis punishment.

wakaka. lahanat!

Berd said...

jom pergi kat saifulislam.com

lama dah kita tak jenguk-jenguk kan.

Mohd Shahrul Hafizi said...

Aku tak reti mekap la. Kalau aku mekap nanti semua jadi cm rockers style je. Mata hitam. Hahahaha.

Nur Qashilla@Yaya said...

mestilah bro..maria ozawa tutor n penasihat cte ni..hardcore guna kuasa buto *silap.veto*..

violetless said...

tolong..aku gelimat mat mat nak tengok cita lagu ni la..

buat cita senonoh sket weh..

violetless said...

tolong..aku gelimat mat mat nak tengok cita lagu ni la..

buat cita senonoh sket weh..

reen_sofee said...

seb bek aku tak lurus bendul nak caye!
hahahah
kreatif laa ko weh!
boleh jadik pengarah muda neh!
^^

Fhad said...

dasar jantan nafsu buas,,, menci i celake taw... auwwww...

yusuf mujahidin ™ said...

kua panggung kompem aku tgk Gold Class...hahaha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

qash-ha'ah betul juga tu,xpe la gua suoh fhad ngan ian naked je la darurat..
heroin x virgin fhad

berd-haha jom2 bila nak lepak masjid neh berd?

shah-xpe noks mak percaya ngan ko

qash-uit ko mencarut ke tu beb?

violet-lu geli mat?mana ada mat?ini cita penoh moral value,sila amik dari sudut positif

reen-thx,lu dh makan?

fhad-ala u,sapa yg buas tu?nanti i toreh2 muka dia,auuwwchh

yusuf-haha tengok 3d r baru best haha

sekian,mana ian neh?

Nur Qashilla@Yaya said...

wei...lagu tema citer ni "cinta terlarang ke terhalang??"

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

lagu tema dia

"cinta berkalang nafsu syaitan"

sekian

penyanyi

berd sameon

Nur Qashilla@Yaya said...

ian tgh hafal skrip n practice dpn cermin tu.pelakon terbaik.fhad da xvirgin.fhad telah dinodai.sape noda fhad??ke fhad yg menodai??

ayu said...

ko mmg pada dasarnya suke mengarot kan? haha!

wong ah ian said...

babi..apehal aku lambat masuk entry ko ni?..dah 30 lebey komen..

dasar tua kutuk x sedar diri..kote dah layu ade hati nak jd director citer blue?..keparat!!

wong ah ian said...

lari-lari masuk semak..
entry ko macam pokeymak..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha amacam ian,teharu x?haha

anak babi anak lu
wei amacam terharu?

Nur Qashilla@Yaya said...

uiks.ian ada ank babi.hasil ank luar nikah terlarang antara ian ngn fhad.hahha.