Thursday, May 27, 2010

Jom add FACEBOOK gua GAYBOOK Berd dan Frodo

ini cerita semalam punya hal
selepas penat pulang dengan boss g survey barang di Ampang
wa pun sampai bilik dengan muka iblisnya sebab maghrib xsolat lagi
tanpa membuang waktu wa mengambil wudhu'
dan terus membentangkan sejadah lalu solat dengan penuh khusyuk
tanpa menghiraukan jam hampir menunjukkan waktu isya'
fuhh nasib baik sempat
kalau tak bertambah la dosa gua yang xpernah banyak tu
kadang-kadang ramai yang bertanyakan gua
apa rahsia menjaga diri tanpa dosa tapi penuh pahala
tapi wa selalu diam bila soalan itu ditanyakan pada gua
kerana bagi gua,riak dan takbur itu perangai syaitan yang bernama ian dan fhad

sementara tunggu isya'
wa pun buka fb gua jap
wa tengok ada banyak friend reequest
rata-ratanya geng2 volunteer gua untuk YOUTH'10 esok
tapi tanpa gua sedari gua telah ter approove sorang syaitan ni
nama dia farid perot buncit
sigh
maka bermula lah episod gay nya
wall gua penuh dengan godaan gay mereka
selepas itu deus888,alvin,siggpluss syaitan pun mula merogol wall wa bergilir-gilir
setelah mereka puas,mereka tinggalkan wall gua begitu sahaja
tanpa sudi menekan kekunci like di wall gua itu
dasar syaitan nafsu buas !!!

tapi gua heran
dalam banyak2 syaitan gay neh
dua syaitan neh yang gua tak jumpa fb dia
berd dan frodo
gua dah selak semua laman sosial
semua tak da rekod dua syaitan neh
tapi semalam gua search dengan bantuan member gua,encek google
rupanya dua makhluk ni gay
mereka joint benda alah ni je----->klik ini *perempuan jgn buka*

owh btw visitor gua dah sampai 21730
and bila dah 22065 nanti
maka tamat lah contest gua itu
penyertaan cukup hangat
setakat ini sudah 6000 orang joint
berminat,klik sini
cepat sebelum terlambat !!!!

cau


24 comments:

hellioz said...

first!!!!!!!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

sekend !!!

wong ah ian said...

ted!!

hellioz said...

ah...
siyal la mereka ni xde facebook...
kelentong je...

nanti gwa bakar bulu kening berd ngan frodo sampai mereka mengaku ape url facebook mereka neyh....
gyahahahahahah~

cikgadis konfiuss said...

aku x klik link tu
sbb aku perempuan!
serius ni....

wong ah ian said...

hellioz merampas takhta nmpknye..haha

frodo mmg misteri la..wa rase ayu deadwish je kenal dia sapa..tp wa ade syak satu blogger yg wa kenal adelah frodo..tp lantak dia lah klw nk rahsia..itu dia punye hak..selagi dia sihat walafiat sudah cukup..

berd pon wa belum jmpe dlm febuk lg..

dan lu mmg syaitan sebenar!!..ajak wa lepak jln sultan ismail usha pondan haritu..x ingat?..

Farid Fernandez said...

sek bek gua lu tak linkkan...

hahahahah

miss nina said...

entri pasal blogger n fesbuk ye?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

hellioz-ok wa serah semua tu pada lu,make sure dapat.kalau x bulu adik lu wa cukur botak !!!!

riri-bagus,ko memang gay !!!

ian-ingat tapi wa juga ajak lu g surau lepas tu,ingat?tapi lu xmau kan katanya lu jahil xperlu nak taubat2 kan?ingat?

farid-akan datang,tunggu !!!

nina-yup

reen_sofee said...

bagus laa hubungan korg!
sampai ke fb!
hahah
semoga berkekalan ye!
^^

reen_sofee said...

bagus laa hubungan korg!
sampai ke fb!
hahah
semoga berkekalan ye!
^^

Farid Fernandez said...

ko jgn men celaka... kena ko kang...

hahahaha

LORD ZARA 札拉 said...

ha ha ha~

beb~

lu bizi ke malam ni?

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

prut~~~~~~

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

perghh...lu selit nama gua disitu..sedangkan gua pada masa tu sedang berzikir..

lu mmg gay laknat~~

mencik ai la...kata parit maupusat??

Berd said...

celaka gay!

hahahaha.

wa tak main fesbuk la. blggin je.
ekekkeke.

Mohd Shahrul Hafizi said...

Website apa tu weh? Takda apa pun. Hohoho.

Frodo Baggins said...

ian ~ jadah amende lu meroyan?? hahahaha


>>___<<


fb wa penoh ngan gambar bogel n punai kesaynagn wa ... xleh2. hahahha ..


((apsal wa click, x leh bukak takamine? ghairah wa dah mnguncup, sekuncup bunga di taman larangan wa.))


zzzzzzzzzzzzzzz

Nurul_HaWa♥ said...

hahaha..walaupun gua pompuan, lu larang jgn bukak....

gua bukak jgk!!!
bese jeh...xda yg ghairah pun..haha

Nurul_HaWa♥ said...

nyesal gua bukak!!!!

argggghhhhhh...tidak!!

cikgadis konfiuss said...

haha siput ah!
aku lagi kena cakap gay!
haha bodos!
bah nanti la aku klik kalo aku feeling lesbo
wakakaka

abc+milo said...

alaa....


xde ker malaikat kat sini??`


opps.. lupe lak...

tandas kan rumah setann...

haiiihhhsss.......

Jantan Keparat said...

hhahahaha..
gay betoi!

siggplus said...

apa barang ada facebook.

gay je yg ada facebook. atau erti kata lain lu