Monday, May 3, 2010

Contest Belog Tandas Lelaki: ini bukan AIM 18


seperti yang dijanjikan,ini dia contest pertama belog gua sempena hari lahir gua yang jatuh pada khamis ni,6 may 2010(cepat tulis dekat jamban korang) haha.

contest ini sangat lah simple dan senang,semudah berak dan flush haha.
so kalau berminat,jom joint,kalu x sila klik close tab/window lu ^_^

ok gua xnak membebel lagi,jom gua gtau syarat dia dulu:

1. korang kena ada belog sendiri

2. mesti warganegara myanmar malaysia ye

3. mesti jadi follower belog TANDAS LELAKI *ni macam hadiah besday gua la,haha gila kuasa disitu*

4. lelaki atau wanita sahaja *pengkid/bapuk/gay/lesbian lu pilih la lu nk jadi laki ke pompuan,gua tak dak hal la* haha

senang kan?semudah A B C 1 2 3 alif ba ta kan?

ok2 next TASK yang korang kena buat pulak:

1. ok sila buat satu entry pasal belog gua ni di blog korang,terpulang lah pada korang nak buat macam mana pun,gua xkisah

2. tinggalkan link post korang tu dekat bahagian komen dekat entry gua ni supaya senang gua nak check it out,haha

3. korang juga diminta letak banner contest gua tu dekat sidebar korang sampai habis contest ni,kalau x korang dikira ingkar,dan bila gua murka korang kalah haha.banner tu juga mestilah boleh dilink kan ke entry contest gua ni terus.

4. dalam entry korang pasal belog gua tu,jangan lupa promote contest ni juga ye,,lagi ramai lagi meriah.

5. pasal entry tu korang kena tulis yang wajib sekali pasal KENAPA korang baca blog tandas lelaki?*jangan kelentong* DAN apa yang belog tandas lelaki kena UBAHSUAI atau PERBAIKI untuk kemajuan belog ini.

*kalau korang nak membodek pun silakan,tapi gua xkan tertipu haha*
*harap maklum contest ini bukan PAKSAAN*
*hadiah masih dalam perbincangan,insyaallah paling cikai pun TOPUP la*
*harap maklum gua xmampu nak bagi hadiah besar2 sebab gua bukan tauke balak*
*gua niaga tandas je,eh gua study lagi,tu pun encik ptptn yg support gua*
*so jangan nak demand lebeh2,kalau xsuka xyah joint*

pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti dan idea yang bernas
keputusan gua muktamad,tiada flush memflush jamban akan dilayan

dan cuma SATU pemenang bertuah sahaja akan dipilih !!!!

hadiah: setakat ini-----> topup minimum RM10 (maybe akan dinaikkan)
hadiah akan diupdate dari semasa ke semasa,harap maklum

contest ini berakhir apabila counter gua mencecah 022065

sekarang ni masih 019500 +++

so masih banyak masa,so enjoy~ haha

thx kepada yang sudi joint

kalau xfaham mana2 part sila tanya gua,ok cau~

28 comments:

LeYnA @_@ said...

okee wa nk flush kejap..
http://leenasaffee.blogspot.com/2010/05/contest-belog-tandas-lelaki-ini-bukan.html

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha lu memang handal,thx beb

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~
damn!

hadiah utama tu cadangan gua!
gua demand nak menang!!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha kan,harus lu menang beb,gua pun dambakan lu menang

cik EPAL said...

hadiah tak menarik. apa barang skandal dengan lu. huahuahua :D

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

eleh lu cik epal,gua gerenti lu nyesal kalu xdpt scandal ngan gua haha,bek lu cepat2 tukar fikiran haha

Fhad said...

gua nak lambo sebijik kalo menang .. hahaha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha boleh2,sapa kata xboleh fhad,demi lu apa ua saja gua boleh bagi haha

wong ah ian said...

alaa lu tukar hadiah tu kpd wang tunai sbb gua pakai bil la..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ala ye ke?xpe hadiah akan ditambah lagi bergantung kepada jumlah penyertaan,topup tu lu bg la kat sapa2 nanti,awek lu ke pakwe lu ke haha

I n n z said...

sorang je weh ?
alaaa ~
akan dipk kan.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha x juga,if ramai yg joint so mybe akn di jadikan tiga pemenang hehe,pape joint dulu beb

yusuf mujahidin ™ said...

wa nk skandal dgn lu gk boleh? kehkehkeh~

yusuf mujahidin ™ said...

eh wa suke OST blog lu ni..
jgn tukar..hari2 wa nk dtg dgr..haha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

yusuf-boleh bai pe salahnya*maksud gua dgn awek lu bukan lu* haha

insyaallah gua xtukar

gua pun suka lagu ni

haha

layan beb~

miss nina said...

uits.. top up adiah ape
tgh carik ilham :)

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ha?beb pe soklan lu ni?gua xfhm btw goodluck n slmt joint haha

♥ 나나 ♥ said...

Siap sudey~ Maaf, banyak merepek ^^

Mohd Shahrul Hafizi said...

http://mohdshahrulhafizi.blogspot.com/2010/05/takamine-kiyomaro-tukang-cuci-lubang.html

ni url link utk penyertaan kontest ko ni. kalau xmenang, aku rogol adik ko berkali-kali.

Aqram said...

http://lensarosak.blogspot.com/2010/05/this-is-not-my-toilet.html

ada berani datang blog gua?

:: Cik Buncet :: said...

kamu ;)

http://sayanakcontengsahaja.blogspot.com/2010/05/contest-belog-tandar-dariwadi.html

hey cepat tengok. iqa in list !

Adjla Hafizin said...

gua sembelit ah. haha.

Adeqq said...

uit!
sila terjah!
^______^

http://ceritera-chenta.blogspot.com/2010/05/contest-belog-tandas-lelaki-ini-bukan.html

weeeeeeee...

.zulaikhabukanpenggoda. said...

klw sy bwt, pasti menjadi adiah besday terindah kannn?

miahahahaha~

Mohd Shahrul Hafizi said...

Kalau aku tak memang, aku ngadu kt Berd. Siap ko!

Aqram said...

banyak benda wa nak sound lu ni.

contest tu baru dua ekor jantan?
mana jantan2 lain? gay sungguh kalau dua org je weh.

apahal blog lu dah macam blog kementerian belia?

pening gua.

hehe

Naqib Mohamad said...

kalu saguhati ubat gigi gua join beb... cuti-cuti ni lame x gosok gigi.... terdesak nih... hahahaa

♥ 나나 ♥ said...

ehem2....pe cer psl contest ni? ^^;