Wednesday, May 5, 2010

22 perkara mengenai gua sempena ulang tahun ke-22

alhamdulillah,mulai saat ini gua sudah pun berusia 22 tahun
terasa macam semalam je gua berbogel masa fes time lahir ke dunia ni
sekelip mata saja gua sudah pandai menjaga kemaluan gua dan tidak lagi berbogel sesuka hati di khalayak ramai
so sempena ulang tahun ini,gua mahu kongsi 22 perkara mengenai gua dengan korang
kalau lu xsuka beb,sila klik ni

so jom kita terjah 22 perkara penting mengenai takamine iswadi,pemilik belog tandas lelaki:

1-gua berketinggian 184cm bersamaan 6 kaki lebih camtu r *tapi kaki gua masih dua,lagi 4 gua wat spare part*.Berat gua?ni yg lemah sikit,errmm dalam 75kg je.Tapi gua xberlipat lemak macam berd ye.haha.gua tough dowh *sila percaya*

2-gua masih membontot menontot ilmu di sebuah IPTA bernama Universiti Islam Antarabangsa Malaysia,Gombak,tapi gua ngan member gua gelarkan UIAM ini Universiti Ini Amat Mangkuk*maafkan gua wahai tuan rector* haha.gua sedang menontot dalam bidang Kejuruteraan Bioteknologi dan insyaallah bakal memceburi bidang farmaseutikal atau forensic sebab gua nak cipta ubat tahan sewel seksual buat fhad dan ian haha.

3-gua adalah anak pertama dari tiga orang adik beradik yang kesemuanya lelaki belaka,woman in our life just our beloved mother,haha.

4-gua adalah salah seorang bekas pelatih khidmat negara yang pernah kena denda dengan kem komanden sebab tak pergi solat subuh sebab fes day masuk kem, gua penat dowh,training macam kimak shial~ haha.

5-gua meminati music indie,korea serta apa sahaja yang sedap didengar.gua meminati terutamanya bunkface,yuna,hujan,angelika,zie avi,misha omar,kara,t-ara,snsd,suju m,there for tomorrow,lady gaga,rihanna,maroon 5,muse,seven colar t-shirt,couple dan oag.

6-gua sangat penakut dan geli dengan ular.gua masih ingat dulu waktu gua pergi sauk ikan dekat parit belakang rumah tok guru quran gua,gua punya baik sauk,sekali dapat ular,nasib gua sempat cabut kalau x arwah gua.

7-gua pernah bercita-cita menjadi pakar sakit puan dulu,tapi disebabkan gua mahu mengelakkan kegilaan seksual gua melonjak2,gua beralih kepada kejuruteraan.

8-gua mahu melancong ke tempat2 seperti croatia,australia,korea,jepun dan itali bila gua dah kerja nanti.*so kalau nak tempah cendera hati siap-siap,klik ni*.

9-gua simple dan epi go lucky,tapi gua amat cerewet.

10-masa kat sekolah menengah dulu,gua adalah ahli lembaga persatuan anti-pengawas dan ketua tingkatan,serius gua xtipu*macam BPR la kalau kat malaysia ni*.

11-gua suka brand macam Everlast,Sony,Dell,Dashing,Biore for man,romp,playboy,stabilo,minyak cap kapak,air cap badak,ubat nyamuk zaiton dan kicap maju*kat rumah gua je ada yg ni*.

12-gua paling benci manusia talam 12 muka,putar belit,riak dan bodoh sombong.

13-gua xpandai berenang,gua tahu berendam je.

14-gua xberapa nak suka berak-berak ni sebenarnya sebab gua malas nak hidu tahi sendiri.

15-perempuan paling gua sayangi ialah mak gua,sebab dia sangat memahami gua dan never say no to me,dia ibu yang cool beb,mak gua pernah cakap gua lah yang paling kacak di muka bumi ini.tapi lepas mak gua cakap macam tu,gua perasan mak gua mesti g tandas, pastu muntah-munta.pesal ek?

16-gua pernah duduk sebelah lisa suharni adik lisa suharni masa dalam kelas.sumpah gua xminat adik dia,adik dia laki la shial haha.

17-gua sangat suka makan makanan yang pedas-pedas sampai mengalir air mata gua,sebab nanti gua xyah beli air,nanti gua teguk air mata tu je.try r beb sedap wa cakap lu.

18-gua sangat perfectionist dan suka bekerja di bawah tekanan.

19-gua pernah bekerja sebagai pelayan restoran di hotel,receiptionist,telemarketer,penjaga stor,dan juga penjaga exam semasa gua bercuti ketika cuti semester.

20-gua sangat meminati photography dan pornography.

21-awek gua cuma sorang,iaitu cik pipi,gua sayang dia sangat-sangat,dia lah nyawa gua hidup dan mati*jiwang jap*.love u so much

22-dan yang terakhirnya,gua xpernah celebrate mana2 hari jadi gua secara apa-apa sambutan seperti kek atau apa sahaja sebab bagi gua,ini gua,manusia yang jalan hidupnya lain dari orang lain,gua xpernah kesal dengan semua itu.gua still enjoy apa yang gua buat because bagi gua,setiap hari adalah sama,cuma bagaimana kita "menyambutnya" itu yang membezakannya.

so gua harap semua nya bakal dipermudahkan untuk gua selepas ini
masih banyak yang perlu gua ubah dan perbaiki
gua nak jadi imam kepada anak-anak dan isteri gua nanti
gua masih ingat kata-kata member gua,kerol

"wei hang nak tau dak,aku jahat bukan sebab aku nak jadi jahat tapi nak wat macam mana,ni jalan aku,tapi ni bukan salah sapa2 pun,aku harap aku akan berubah nanti,doakan aku wei"

ketika gua dengar kerol cakap macam tu,serius gua sebak beb
dia memang nakal tapi hati dia baik beb
tapi tu lah gua dah lama terputus hubungan dengan dia semenjak dia berhenti kerja masa gua kerja sekali dengan dia lu masa pas gua spm

gua masih ingat apa mak gua kata:

dalam hidup ini,Allah dah tetapkan kamu bagaimana,namun dia Maha Adil,tetap memberi peluang kepada kamu berubah,tapi jikalau kamu tidak berusaha maka kekal lah kamu seperti mana kamu pada asal janji nya.sesungguhnya Allah lebih mengetahui.

dan gua sentiasa percaya esok masih ada buat kita semua.....


19 comments:

Berd said...

bahahaha. yang ni memang setan!!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

berd-yang mana?yang mana? aku bukan yang ko haha

violetless said...

untuk makluman aku berak aku basuh..sekian..

hepi besday..ntah hapa2 la..

hang da sama umoq ngan aku weh..ahahah

Mohd Shahrul Hafizi said...

"oh kanda iswadi, dikau poojaan hatiku" berkata Sarah Raisuddin kepada bakal balak barunya. hahaha.

ko hantu galah ke? tinggi giler!

muse terbaik!

ular pun takut? ni mesti konek kecik. hahaha.

gila brand budak ni. tak bole masuk gang aku. hahaha.

cik pipi? tunjuk la sikit pic dia. bagi aku komen sikit, kalau tak cun. ko cari lain je. hahaha.

nasihat bonda adalah nasihat terbaik dan paling melekat! cayalah!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

violet-haha ko akn lg tua juga nanti haha

shahrul-haha berani lu g ukur kon*k gua,gay ke hape ni haha,sape kata kecik ha?berd nya lg kecik dari lu nya tau,haha gua nya yg paling hebat haha

Mohd Shahrul Hafizi said...

hebat tak hebat tak menjadi ukuran. yang penting bakal isteri solehah aku nanti bahagia dgn nafkah batin yg aku berikan nanti. hahaha.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha gua suka semangat lu walau lu tahu yg sebenarnya lu xboleh lagi menggunakan adik lu secara pukal,haha.sabar2 gua sokong lu beb

Mohd Shahrul Hafizi said...

berd! mana ko? back-up cepat!!! hahaha.

LORD ZARA 札拉 said...

happy birthday!

hehehe~

bagus2~

cik pipi bagi aap?

nak tau!

wong ah ian said...

point no 5..

'gua meminati music indie,korea.....'

ko patut ubah kepada

'gua meminati cerita lucah indie, korea serta apa sahaja yang sedap dibuat modal masturbasi'

hahahaha...

lu punya point no 2 amat bagero....

I n n z said...

saya suke name universiti anda.
universiti ini amat mangkuk = mmg btl lol.
nk blja kat situ lah ~

haha !
terbaek bro ;p

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

zara-cik pipi bg diri dia total out haha

ian-haha bangang,itu pun ye tapi gua minat yg amerika latin dan yg arab je haha,boleh?

farah-haha jom2 masuk u btw thx

Azree Ariffin said...

selamat hari jadi....

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

thx azree

Athirah Ibrahim said...

184 cm? uhuk uhuk. gila tinggi >.<

yahh. harus suka musik. wee.

first time singgah, and I hope it's not too late to wish happy belated birthday! ;)

cikgadis said...

wow! byk gila aku tinggal! meh ako komen a...

1.184cm?? wei!! gilaaa! tinggi juga? aku 160 pun x smpi! kalo ckp ngan ko ni patah tengkuk mendongak! haha

2.fhad n ian? ko kenal dorang ni d dalam tenet ja ka,atau d luar skali??

3.wow! semua lelaki~ wewit... :p

4.plkn? xtau.xambil tau! haha

5.couple!!! aku pun ska! haha kamon operator dance with me~ eh? adakah lagu ni? haha :p

6.ular? euw! buaya? lagilah euww!!

7....

penat a menaip..yg len aku baca ja la..
btw, ko tampal la pic cik pipi tu! mau tgk juga! ngan Riri skali! hoho mau mau mau!

Fhad said...

hye syang... malam ni free tak? jom lah g projek.. i kasi seprise sempena ulang taun u.. i taw u masih teruna.. dgr cite masih ketat.. i likeeeeeeeeee....

yusuf mujahidin ™ said...

asal lu g tukar lagu? ceitt..

aku suke part yg last tu je...kehkehkeh~

hepi besday bro..
aku bukak tawaran gi ni..jom skandelisma...ngahaha

aku syg cik pipi gk..haha

cikgadis said...

erkkk! dasat juga komen tu..ketat? haha