Sunday, April 4, 2010

semalam gua rogol orang !!!!


3/4/2010-hari MALANG najoha samuri


dari belakang joha,zahyana,apih,safwan dan yg besar itu gua
*kacak bukan?*

ni je kasut yang mampu kami beli
*cuba teka mana kasut gua?*

semalam akibat adrenalin*cemas* dirembes sangat laju
akibat stress melampau bak dewa kayangan tanjung putus harapan*bukan tanjung harapan*
gua mengambil keputusan mahu enjoy habis-habisan
walau gua ada satu lagi paper rabu ni
maka gua pun mengajak mereka berempat

NAJOHA-gadis melayu berketurunan terengganu menyerupai sepenuhnya gadis kota london
ZAHYANA-gadis dari negeri inderapura merangkap bakal isteri raja mahawhatswrong
APIH-rumate gua yang beraut wajahkan manusia berumur sejuta tahun
SAFWAN-gadis jejaka pemalu akibat kurang pil kuda

maka kami pun bersetuju dengan penuh sepakat
untuk melepak di

TIME SQUARE

maka bertolak lah kami tepat jam 1pm
namun najoha telah tertinggal bus akibat terlebih faham
tapi itu semua bukan penghalang
kami berempat masih bersatu
kami setia menanti beliau di terminal putra
tanpa sebarang umpatan mengenai beliau

tepat jam 1.40pm najoha tiba di stesen lrt
maka kami meneruskan geng pengembaraan kami ke kl sentral
gua mahu beli tiket balik penang
setiba disana,tiba-tiba gua rasa macam salah tempat
sebab seluruh kl sentral berbahasakan TAMIL !!!
harus gua bengang dan meluat*bukan racist*
sebab terlampau bising,ntah pgramme pe ntah
selesai membeli tiket
maka kami bergerak bersatu dan bersama
sehingga sampai di menara masa *ni ke terjemahan time square?*

sampai di time square
misi mengisi perot
akibat keadaan manusia yang makin tak terkawal
maka makan lah kami berlima di food court sahaja
ok apa makan kat situ
harga pun macam makan dekat restoran mahal
cuma tempat je biasa-biasa sikit
hahaha

selepasa makan,terasa bosan
maka terus ke lowyat
ingat xbosan g sana
tapi lagi bosan sebab ramai sangat orang
gua rima,rimas !!!!
dalam kesamaran malam*bahasa gila ape ni*
safwan memeohon diri mahu pulang dahulu
katanya harus bertemu dengan ibu bapa
perasaan sedih pada jiwa kami berempat tiada langsung
huahuahuahuahua~

seterusnya kami buntu
apa yang mahu dilakukan
masa itu emas dan jam sudah 6pm
maka setelah bermesyuarat di hadapan khalayak ramai
di persiaran lowyat
maka kami bersetuju untuk main bowling saja
so najoha hanya memerhati
sebab dia kata dia xpandai main

ketika bermain bowling,berbagai aksi muncul
puas,bengang,teruja,kelakar
semua ada
walau gua xmenang*saja kasi can*
gua tetap happy
lain kali gua akn makesure gua menang
barangkali time square belum serasi dengan gua
sebab itu kali pertama gua beraksi dengannya di ranjang
*bukan aksi lucah*

malam semakin gah mewarnai alam
*ape ni bahasa ko setan*
maka kami teruskan denga melepak di BB
bukan sebagai pelacor mahupun pondan
tapi sebagai pelancong haha
melihat aksi anak muda yang berbagai
gua terpikir kata-kata member gua

"kadang-kadang peluang kedua itu jalan penyelesaian bagi kesilapan lampau,tapi kadang-kadang peluang itu tak pernah berkunjung tiba,atau bila ianya hadir, xpernah mendatangkan apa-apa.kejamkah tuhan?zalim kah manusia?"

gua hanya tersenyum mengenangkan kata-kata itu
tafsir sebagaimana yang anda mahu
gua xkan membantah

semalam sungguh masyuk bagi gua
tapi esok bagaimana?

*ketika ini gua baru makan+mandi selepas bangun tidur pukul 12 tadi,dan gua hanya mandi tadi ye,bermula dari pukul 12 semalam ketika gua keluar*

haha tandas under construction la bangang~

cau

11 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

mana part rogol tu?
habaq mai skit~
yg aku tahu, ko tak mandi~
titik~
hahahaha~

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha part rogol tu blogspot dh removed katanya xsesuai utk tayangan umum haha

LORD ZARA 札拉 said...

eceh~

yang penting, lu pergi mandi junub!
cepat!

P/S : gua percaya trafik lu mesti laju ni~ hahaha~

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha lu jgn mcm2 gua buat semua ni ikhlas xmengharapkan trafik naik haha

LORD ZARA 札拉 said...

mengaku la beb!

eh, kasut lu yg tali warna warni tu ke?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

eh zara mcm ne lu tahu?huahuahuahua

jane said...

lor...mana rogolnye?


































kecewa




























.




















hahhahah

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

hahaha
blogspot dah sensored kan dowh haha

NichKhun said...

hahaha suke kasot yang dia punye tali kawen tu.. hijau ngan pink.. suke2 !!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha itu kasut gua,sekian haha

bina badan said...

Dapatkan panduan bina otot badan disini...agar anda lebih tuff dan macho....jgn segan2....miliki badan impian anda bermula disini...kami ajarkan cara yang selamat dan mudah diikuti...