Saturday, April 3, 2010

PERHATIAN,SHOUTBOX DEKAT SINI-------------------------------------->

argghhhhhh~ TENSION LA SHIAL~
gua baru je habis exam cell ni
gua dah xtahan
dah sangap dah ni
siap la sapa lalu depan gua,gua tibai haha

gila exam tadi,gua ingatkan 3 jam
rupa-rupanya 2 jam?
tulisan jgn ckp la mcm cakar hanjeng dah
sebab nak kejar waktu
tahu2 je la kan ni exam biology
mestilah jawapan dia menggunung walau isi hanya seciput tahi
hahaha kotor shial

xpe la dah lepas dah pun
bak kata awek gua
"tawakal je awak,awak dh wat yg terbaik"
hehe syg awek gua,cik pipi ^_^
cium sikit haha
*abaikan

pasni kul 1 jap lg gua nak lepak luar
nak jalan2 makan2 berak2
satu KL
actually gua nak g beli tiket balik penang rabu ni
penang here i come
haha mcm lah best sngat balik huhu
tapi xpe still besh dpt makan 6 kali sehari
ingat ye 6 KALI SEHARI FULL SET OF MEAL
FRESH DAN HELATHY~
haha dan tanpa sebarang bayaran

jiha harus ko makesure nanti kita lepak
mesti sampai pitam
kalau x gua xnak balik
haha

sapa2 nak ikut?jom lah
gua dekat area time square mcm tu ptg nanti
pape hal ym gua
haha mcm lah ym aku ada kat hp haha

dah2
gua kena mandi
mana nak cukur bulu lagi
haha

cau

*kimak tol kucing ni berak kat tandas aku
MAKCIK !!!! cepat cuci T_T

8 comments:

cikgadis said...

haha title bukan main lagi boxer2
skali isi post ni punyalah 1 malaysia!
macam2 ada! haha lawaklah!

cikgadis said...

aik? napa tukar? haha comel bah title boxer pink! haha

Nurul_HaWa♥ said...

lu cukur bulu kening ke bai??
hahah..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

cik gadis-haha sj je sbb ramai xtahu shoutbox tu ada kat mana huhu haha

hawa-haha pe jadah gua nk cukur bulu kening haha,gua cukur bulu bontot gua haha

Nurul_HaWa♥ said...

hahaha.ngok lu.
cukur bulu bontot lu pun nk citer.
esk lu citer lak nk cukur bulu biri2 ke..
bulu buli ke..

yusuf mujahidin ™ said...

hari2 bercukur ke? gile spisis mamalia pe ni? hahaha

mcm geng cik mon je...kehekehkeh

NichKhun said...

hahaha kau sungguh bernaseb baek ah.. aku plan nak kua jugak ari ney.. tapi aku tunggu punye tunggu semalam boss tak bagi pom duet elaun kat kitorg..

staff2 sume da dpt gaji.. ntah ape naseb student praktikal ney.. urghhh

mamawana said...

Tak berak pung.....