Wednesday, April 28, 2010

Motif Coach khas KTMB untuk wanita ????

ye kawan-kawan
itu yang terkini
sekarang ni dah ada coach khas ktmb untuk wanita
wanita sahaja ye
yang ala-ala macam mane dik non?

gua bengang betol ktmb and kerajaan malaysia ni
dari wat coach khas tu
lebih baik tambah train tu ha
dah la lembab macam kura-kura
train pun lambat dan xbanyak
walhal ramai ni ha yang menggunakannya
esok2 sapa yang untung?
perempuan juga
kenapa?
ye la train umum dia dapat naik
train wanita pun dia dapat naik
ini TAK ADIL !!!!

gua dan semua orang bayar cukai juga ok!!!!
*gua wakil ayah gua sebab gua study lagi hehe*
pesal pompuan je dapat spesel?
moti kena raba la rogol la
dah kalau ko pakai macam nak telanjang sapa suruh
orang gila pun ada nafsu gak wei kalau tengok ko ngah seksa mcm tu

dan kalau laki yang kena raba
macam mana pulak?
walau kes ni terpencil tapi semakin banyak tau
ada sapa kisah?
konon laki ni laki,so xd hal la
ha ni lah sebab ramai laki jadi kasanova
lu nak beb t laki lu kawen sama lu
tapi part time kasanova?
laki pun ada kemaluan ok

so kerajaan malaysia dan ktmb
please think about it

kami juga bayar cukai ok !!!

9 comments:

hanaahmad said...

emo nampak..haha.relax la..hee~

yusuf mujahidin ™ said...

pnah kne raba dlm tren ke bro? haha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

hana-haha gua ok je
yusuf-haha x lg,tp mana tau pasni kena ke haha

cikgadis said...

erkk! marah juga ni? huhu
btw, mcm riri? :p

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

mcm riri?

cikgadis said...

haha..riri patung yg ko bg gf ko..
fifie kan? lalala sah2 ko x ingat aku sudah ni..


mn shoutmix ko ni?? napa ku x nmpk? haiiisss

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha shoutmix dh xd hehe

owh riri tu

haha riri aku lg comel dowh

haha dia warna biru langit


bukan cokelat mcm ko

btw tu riri bg ko ke ?

haha

cikgadis said...

kenapa xda shoutmix??
ah ko ni...nension beta!! haha x dapat la spam shoutmix ko ni
tpaksa membebel sini ja
hoh!!

*saja2 bt x tau topik pasal riri. wakakaka

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha nape ko nk wat xtau pasal riri beb? haha