Wednesday, April 28, 2010

short semester yang mencabar dan menghairahkan


26 april 2010 gua memulakan short semester
20 jun 2010 gua menamatkan short semester

so lebih kurang dua bulan je short semester ni
dan yang xleh belah lagi tu
gua amik satu subject je
ye satu je
iaitu math 3 atau nama komersial nya
differential equation and linear algebra
so pasni gua makan,tidur dan mimpi bola MATH3 je la
aisey man

short semester ni juga
gua plan nak belajar photography sikit
sebab sem depan gua dah start kelas skill photography gua
so kena r ada basic sikit kan
ada sapa2 nak ajar gua?
sila flush jamban lu
thx beb

tapi bosan gak dowh short sem ni
kelas 7 jam seminggu je
dah tu semua petang
bosan bosan dan bosan
nak keje tapi malas pulak
aduh
ada x keje pape untuk gua yg malas ni?

gua keje tidor je
blogging dan fb
xlupa juga karok dalam bilik

haha satu lagi
start sem ni,gua masuk bilik baru
dan yg bangangnya gua dapat rumate
2 orang yang gua memang bengang tengok muka deme dari dulu lagi
aisey man jodoh betul
lu xbengkek ke beb?
tapi gua xtahu nape gua xsuka dgn mamat dua orang ni
satu muka nak kena tumbuk je
satu lagi muka nak budget cute je
haha

pape pun
hope gua do well
this semester
needMUST do well !!!

gambatte takamine-kun haha

2 comments:

aYuNi said...

habis la lu bro ngadap muka 2"kawan" lu tuh.. semoga bertahan :))

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha agak la kan,pasti bertahan haha