Friday, April 2, 2010

maafkan gua

adeh pg ni gua bangun awal
tapi tetap mengahadap latop kesayangan ni je
sorry cik pipi*ni awek gua*
sorry sebab tak teman kan breakfast td huhu
gua malas nak mandi sebenarnya
biasalah kalau jumaat gua mandi paling awal jam 12.45pm
tapi selalunya bila org dh azan baru gua mandi
adeh pe nak jadi ni huhu

ha lagi satu
mesti korang heran kan nape gua sik tukar layout?
sbb nya xd sebab
ikut mood la
kalau gua ase nak tukar gua tukar
gua bosan dowh kalau benda tu sama ja
gua mahukan anjakan paradigma
tu dia ayat babeng gile
*dah tu study ko xmcm tu pulak en tandas*
haha

doakan gua
esok gua ada exam
susah beb

paper cell and mollecular biology

ntah pe kejadah gua nak goreng esok
madam sila bg gua A++
haha sila berangan la kau setan

dan esok gua nak g beli tiket balik kg
pastu teman member gua lepak dekat lowyat
kalau sapa2 nak joint
jom lah
err ada ke org nak joint?
haha

btw alfatihah
bua arwah din beramboi dj era tu
dan juga pelawak terkenal

seperti mana ALLAH SWT berfirman dalam surah yasin:

"..dan dariku kau datang dan kepadaku jugalah kau pulang.."

cau~

14 comments:

cikgadis said...

cik pipi??
orang ka tu? serius? ok..
mama aku panggil aku mcm tu.
tp ejaannya canggih lagi la.
Pipiee
hoho...! :p

caiyok utk exam!
ingat kata2 org, kalo x study mmg kita akan rasa exam tu senang! Senang Gagal! GAGAGAGAG :p

Al-Fatihah...huhu

cikgadis said...
This comment has been removed by the author.
Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha org la beb xkan beruang kot,btw beruang yg ak bg kat dia nama riri tp ensem lg la haha

thx good luck juga utk contest ko tu

cikgadis said...

haha...xpa..
Riri aku bukan hensem. dia cantik! da nama dia Zuhri. Zuhri=kecantikanku~
dan aku hensem! :p

wei! tQ a..
aku terharu ni ko vote aku
*bt mata shin chan yg bersinar2*

heee~

cikgadis said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha so ko lesbo r ni suka kecantikkan yg tu haha*gurau jak*

sama2 tp ingat kalu menang

ko kena wat satu entry utk aku di blog ko

haha

cikgadis said...

wajib ka bt entri khas tu??
ramai sudah yg vote aku ni
mati lah amu bt entri pasal kamu semua yg vote aku
smpi thn depan x abis..
mcm mn ni? jari aku ada 10 ja ni..
hukhukhuk

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha pinjam jari riri tu haha

yusuf mujahidin ™ said...

lu xm sape nk manage tandas2 ni sme?
sehari tkde org pntau busuk smpai ke petrosains beb...hahaha


gudluck

*inalillah

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha gua exm pg beb,xpe awek gua cik tiffany tu ada,dia tngok2 kan

haha btw thx beb

si gila said...

goodluck exam bro.
jangan asyik flush ja.
haha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

thx bro haha

Yana said...

Assalamualaikum...jom join 1st contest sy

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

insyaallah yana