Thursday, April 1, 2010

LELAKI LELAKI LELAKI *ini bukan entry gay*

*gua sedang update blog sambil makan di kafe*
harus masyuk makan sambil usha makcik kafe
lu jgn ingat makcik kafe muka semua stok makcik2 ye
makcik kafe gua seksi beb
34-36-34
pitam~
ada sorang tu siap muka stok scha lagi
sapa minat?angkat bontot please

dah2 stop merapu en tandas
ari ni gua nak cita sal LELAKI
ye LELAKI mcm gua
tp gua lagi hot tau
sila amik perhatian please

kes satu:

"masa gua makan dekat kafe semalam,ada sorang mamat ni,muka ganas habis ngah makan sebelah gua,pastu depan dia ada tv,and then bila tv tunjuk siti nyanyi ,terus dia pandang tv tu xkelip2 and stop makan.gua gelak nak guling time tu,harus dia minat siti dowh"

kes dua:

"gua kalau mandi dekat toilet hostel gua ni,gua suka satu bilik air tu ja,yg kat hujung sekali.so kalau kat situ ada org guna,gua sanggup tunggu walau yg lain kosong je.hari tu waktu gua nak mandi,ada org dlm bilik air yg gua selalu mandi tu,so gua tunggu kat singki sambil gosok gigi,yang gua geram dan heran,macam-macam bunyi gua dengar dari bilik air tu,antaranya "ah uh ih ah uh ih" apa mamat tu buat?musykil ni,nak sekodeng nanti xpasal2 gua dapat title gay gersang,so gua wat xtau je la tapi yang gua bengang dia mandi bersamaan dengan 35:78 minit ok"

kes tiga:

"sapa kata lelaki x mengumpat?aduh diaowang ni kalau mengumpat mcm kimak shial,lagi babi mulut tu,haha janji gua xmacam tu haha,sila percaya"

kes empat:

"gua menyampah betul dengan member2 laki gua,adakah sama-sama geng nak makan hati and terasa tu la terasa ni,sampai merajuk bagai?beb lu laki ke nyah?"

kesimpulannya: semua orang sama saja,kalau berak keluar tahi juga kan?

11 comments:

yusuf mujahidin ™ said...

salam manager...

err..ade kjekosong?

lelaki pmpuan tk jauh beza...tp bab dlm tandas tu aku musykil...ape dia wt?

kehkehkeh

I n n z said...

dy wat pe ee ?
;D

I n n z said...

dy wat pe ee ?
;D

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

yusuf-keje kosong?ada beb tp prempuan sahaja haha,kan aku algi musykil dowh,sampai skrg kalau ak terserempak ngan mamat tu mestu ak teringat benda tu

innz-haha ntah la

Bulan Yang Menggantung Di Langit Osaka said...

kau sama macam aku...
aku hanya suka satu shower tu je.. jika ada orang akan ku tunggu sampai lebam... uhuhuhuh

sape cakap? aku berak kuar emas... uhuhhuhu

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha ye ke bulan?xsangka lak aku haha

ko berak kuar emas?aku nak sikit boleh?

tapi tlg packing elok2 ye n make sure xd bau

ak alergic bau-bauan dowh haha

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

perghhh...
dasyat makcik cafe kat tempat lu..
tempat gua muka macam maria ozawa je..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha babeng lu alvin haha

pawaka19 said...

ko terjah je ape diorang buat..macam2 hal skarang ni..kenape gay makin ramai..?..

"kesimpulannya: semua orang sama saja,kalau berak keluar tahi juga kan?" ~pehh..hidup manager tandas!!..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha ye la tu kang aku terjah ak lak dpt nama gay kan haha

haha thx2 hidup tandas selamanya haha

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

best entry