Monday, February 15, 2010

selamat datang ke TANDAS LELAKI

officially nya blog gua bertukar balik ke TANDAS LELAKI,

*for those yg pernah baca blog gua before this pasti ketagih
*hahaha

mengapa TANDAS LELAKI?
sebab gua pernah masuk tandas lelaki je la
next time kalu gua dah masuk tandas pompuan
t gua tukar blog gua jadi TANDAS LAKI POMPUAN
amacam orite beb?

TANDAS LELAKI adalah blog yang gua buat b4 this utk satu experiment
experiment mengenai perempuan gila talak
dan ternyata gua berjaya

*kepada cik pipi jangan slah faham ye hehe

dan sekarang gua dah insaf dowh
so gua start new life at TANDAS LELAKI
lagi pun lagi 3 entry gua dah capai 200 entry
argghhh gila shial
xsangka gila gua sangap menulis upenya
bahaya ni takut2 t malam pertama
gua sibuk update blog
bini gua mati bosan kat sebelah
hahaha

blog ini bukan blog gay
mahupun blog lucah
tapi ini blog pasal gua
hidup gua
awek gua
rumate gua
cikgu n classmate gua
semua la termasuk tahi gua
so kalu sapa xsuka or meluat
lu owang boley blah

ok gua berak dulu
cau~

12 comments:

Fhad Boulala said...

busuk sial... hahaha.. abes header bTf ko da xnk letak ke?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha cepat sungguh ko detect ye,t ak letak sbb benda tu hilang when ak tukar templates ni ha,ok

Fhad Boulala said...

hahaha... aku nye insticnt power siol.. lalalala

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha xbley blah shial,haha

violetless said...

akhirnya kembali ke tandas...seyesli aku lagi suka tandas dari blog ko ni..ayat ko sangat boleh blah kat tandas tapi kat sini ayat ko semcam ja...ahahaha..

ko ada krisis identiti ke?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha siot je kan,xpe2 gua dah kembali mendapat hikmah dari dewa tandas,nantikan haha

hans said...

hahaha
macam2 la ko
oit,add aku dkt ym aku -> hanis_narnia@yahoo.com

aku nak ajar ko benda2 tu

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha wei sorry la susahkan ko btw ak dh dapat wat td ak blajar dngan encik google hahaha

hans said...

xder susah la
dah aku tahu aku ajar la
dah ko tahu so bagus la
huhu

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha thx btw bro,t ak add ko ye kat ym hehe

GhOsToNe said...

bagus gaks name..

hehehe...

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha thx