Monday, February 15, 2010

nama gua E.Coli

Yeah gua bersyukur akhirnya tinggal sehari je lagi (yakni esok) cuti raya cina ni.
lega shial kalu x gua xtau nak jadi ape dah dekat gua,mybe gua akan jadi perogol bersiri kot.Rogol makcik cleaner,eee geli shial mebayangkan makcik2 yang dah kedut2 segala macam anggotanya itu.haha.Sekarang ni gua tengah ym dengan hans , kenal2 sikit layan habis shial.haha.tapi abg gua si AM ni mana entah hilang,sekejap ada sekejap hilang,berak kot.haha.

aduh haruskah gua msg lect gua tanya sok cuti ke x?sebab kalau ikut takwim UIA tu,sok gua ada kelas,tapi kawan2 gua semua xreti2 nak balik lagi.semua duk meringkuk dalam jamban umah diaowang lagi.nak2 sok katanya kena submit assignment and ada quiz,arghh shial la cuti je la kan senang xpayah gua sibuk2 nak study malam esok.huh~

cuti ni,sekor naga pun gua xjumpa,sebiji mercun pun gua xdengar,seketul angpau pun gua xdapat dowh,ni la bahana duk hostel xbalik cuti,sumpah gua xnak dah mcm ni.siksa shial~,kawan gua masa cuti ni ialah dinding,bilik air,rumput,akak kafe dan laptop.tu ja,ase sedey x?

malam ni gua rasa mau rest otak g tengok member2 gua practise for IPAC,tapi report lab gua xsiap lg,so gua cancelkan je la,assignment parenting gua pun gua x sentuh lg dowh,adey~ kalau la gua ada sizuka boley gua suoh dia masak utk gua,xmakan tapi tngok muka dia pon gua kenyang.hahaha

eh sape tau mcm ne nak download lagu raya cina?ala yang bunyi macam ni ha "gong xi gong xi gong shi ni" gua minat r,tolong gua,gua sangap ni.key r gua nak mandi lu,dh nk malam ni,t gua nak sambung report gua balik.

wish me luck !!!!!


10 comments:

hans said...

nama aku termaktub dalam entry ni
hahahaa

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha special kan?sbb aku dah pandai wat garis2 n link tu haha

deus X machina said...

apa kata ko try rogol mak guard
erk8888

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha makguard susah dowh,t dia asik nak suoh ak ikut rule je,xley nak wat style sendiri haha

Moon Death Spell said...

adoiyai....
pening kepala moon bila masuk ke tandas kamu ni.. hehehehehe...
semalam laoyat lain kan,... hampir aku tidak mengenali mu

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha ha'ah thx moon dtg,eleh moon pun sama skrg style dh len kan?haha

Arra JaSmY said...

Makin sengal dowh ko nih..Aduyai..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha nape polak?

aizul said...

ahhahaha gua ada je haa..sajer jer semalam tdo..kepenatan!~

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ek?tdo la,sorry la ne gua tau lu tdo bai,take a good care