Sunday, February 28, 2010

KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST

sambi berak gua update,tapi kali ni entry pasal contest gua nak joint.ni adalah second contest gua joint lepas contest photography cik bulan dulu tu.setelah gua tilik,gua flush tandas berkali-kali akhirnya gua setuju mahu joint ini contest.nama contest dia:

KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST

apa itu KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST ?musykil?tercirit korang pikir?relax dude,contest ni dijamin halal dan x menyebabkan sakit perut mahupun sembelit.so untuk megurangkan kadar kerosakkan usus korang pikir sal benda ni,gua dah detailskan pasal contest ni elok2 kat bawah ni.korang ikut ja.ok.berikut adalah detailsnya:

penerangan pasal contest:

Contest ini amat menarik dan mencabar. Banyak ilmu yang boleh anda pelajari melalui cabaran-cabaran nanti. Pemenang ditentukan berdasarkan JUMLAH MATA yang dikumpul sepanjang pertandingan berlangsung.

Terdapat 3 cara untuk mendapatkan mata:

1. Soalan Wajib
Peserta wajib untuk menjawab soalan di kategori ini. Soalan akan dikeluarkan setiap hari pada link www.fcucommunity.net sepanjang contest ini berlangsung.

2. Soalan Bonus
Peserta mempunyai pilihan samada untuk menjawab soalan di kategori ini ataupun tidak.
Peserta yang menjawab soalan di kategori ini akan mendapat mata bonus.

3. Tugasan Bonus
Peserta akan mendapat mata bonus jika membuat tugasan yang diberikan oleh penaja.


Soalan dan Tugasan akan mula dikeluarkan pada
1 MAC 2010 sehingga 20 MAC 2010.

Buat masa sekarang, anda boleh mendaftar dahulu.


klik sini untuk daftar !!!!!


syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada semua blogger-blogger Malaysia.
2. Peserta wajib mengikuti setiap step penyertaan yang diterangkan di bawah
3. Peserta dilarang menjatuhkan mana-mana pihak lain.
4. Pihak penganjur mempunyai hak untuk membuat sebarang perubahan contest
5. Penaja bertanggungjawab sepenuhnya terhadap hadiah-hadiah yang ditawarkan.
6. Keputusan adalah muktamad.


cara-cara menyertai?

STEP 1
Anda wajib menulis satu entry khas mengenai contest ini di blog anda. Entry anda mestilah bertajuk "KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST". Peserta yang menulis entry contest paling kreatif akan memenangi hadiah khas tajaan FCUMIRACLE bernilai RM75.

STEP 2
Anda wajib paparkan BANNER CONTEST di blog anda. Sila copy code di bawah ini dan paste di sidebar blog anda. Kedudukan banner tersebut akan berada di penjuru blog seperti yang anda lihat di penjuru kanan laman web ini. Anda boleh memilih kedudukan penjuru yang anda mahu. kanan ataupun kiri.

STEP 3
Ini adalah step terakhir untuk melengkapkan anda sebagai peserta. Anda hanya perlu isikan maklumat anda pada borang di bawah. Pastikan anda memasukkan detail yang betul. Seperti yang anda lihat, pada borang tersebut memerlukan anda memasukkan Entry Link. Entry Link bermaksud link entry contest yang anda buat STEP 1 tadi. Maka anda perlu pastikan anda siapkan dahulu Entry contest sebelum mengisi borang ini.

untuk daftar setelah siap semua step,klik sini


mesti korang nak tahukan pe hadiahnya?lumayan dowh gua rasa,sampai gua leh baiki tandas gua ni hahaha.hadiah seperti berikut:

JOHAN
Rekaan Flash Header esklusif bernilai RM150 tajaan fcubanner
Satu set produk fcumiracle bernilai RM75 tajaan fcumiracle
Beg tangan wanita bernilai RM92 tajaan PattyBelle
New One Drop Perfume esklusif bernilai RM40 tajaan Rizi-Biz
1 pcs Babyland Printed bernilai RM35 tajaan BabykidsLove
Cenderamata khas thailand bernilai RM20 tajaan Rizi-Biz


NAIB JOHAN
Rekaan Flash Banner 180x200 bernilai RM55 tajaan fcubanner
Satu set produk fcumiracle bernilai RM75 tajaan fcumiracle
Beg tangan wanita bernilai RM92 tajaan PattyBelle
New One Drop Perfume esklusif bernilai RM40 tajaan Rizi-Biz
1 pcs Coolababy Velcro bernilai RM33 tajaan BabykidsLove
Cenderamata khas thailand bernilai RM20 tajaan Rizi-Biz


TEMPAT KE 3
Rekaan Flash Banner 150x150 bernilai RM45 tajaan fcubanner
Satu set produk fcumiracle bernilai RM75 tajaan fcumiracle
1 set Cadar bernilai RM75 tajaan DaniaShop
New One Drop Perfume esklusif bernilai RM40 tajaan Rizi-Biz
1 pcs Coolababy Snap Button bernilai RM28 tajaan BabykidsLove
Cenderamata khas thailand bernilai RM20 tajaan Rizi-Biz


TEMPAT KE 4
1 set Cadar bernilai RM75 tajaan DaniaShop
Satu set produk fcumiracle bernilai RM75 tajaan fcumiracle
Cenderamata khas thailand bernilai RM20 tajaan Rizi-Biz


TEMPAT KE 5

Sepasang Kasut Wanita bernilai RM63 tajaan Shopperlicious
Cenderamata khas thailand bernilai RM20 tajaan Rizi-Biz
Satu set produk fcumiracle bernilai RM75 tajaan fcumiracle


TEMPAT KE 6

Sepasang Kasut Wanita bernilai RM59 tajaan Shopperlicious
1 pcs Busha Legging bernilai RM18 tajaan BabykidsLove
Satu set produk fcumiracle bernilai RM75 tajaan fcumiracle


TEMPAT KE 7
Sepasang Kasut Wanita bernilai RM50 tajaan Shopperlicious
1 pcs Busha Legging bernilai RM18 tajaan BabykidsLove
Satu set produk fcumiracle bernilai RM75 tajaan fcumiracle


TEMPAT KE 8
Beg tangan wanita bernilai RM42 tajaan PattyBelle
Sehelai Kain Batik bernilai RM10 tajaan AtikahBoutique


TEMPAT KE 9
Perfume Paradise bernilai RM32 tajaan Rizi-Biz
Sehelai Kain Batik bernilai RM10 tajaan AtikahBoutique


TEMPAT KE 10
Perfume Paradise bernilai RM32 tajaan Rizi-Biz
Sehelai Kain Batik bernilai RM10 tajaan AtikahBoutique


TEMPAT KE 11-15
Baucer beli-belah di rizi-biz.com bernilai RM20 tajaan Rizi-Biz
Cenderamata khas thailand bernilai RM20 tajaan Rizi-Biz


TEMPAT KE 16-20
1 pcs Busha Legging bernilai RM18 tajaan BabykidsLove


HADIAH KHAS 1
Penginapan satu hari satu malam untuk 2 orang di GENTING + Promotional Voucher bernilai lebih dari RM500 tajaan Rizi Biz
(Valid before 16 April 2010)


HADIAH KHAS 2
Songket Sutera Thai bernilai RM150 tajaan Rizi-Biz


HADIAH KHAS 3
Software Email Collecter bernilai RM899 tajaan Raudah


HADIAH PENERIMA KOMEN TERBANYAK
UNTUK ENTRY CONTEST

Satu set produk fcumiracle bernilai RM75 tajaan fcumiracle


HADIAH ENTRY PALING KREATIF
Satu set produk fcumiracle bernilai RM75 tajaan fcumiracle


HADIAH SOALAN WAJIB
Satu set produk fcumiracle bernilai RM75 tajaan fcumiracle


tarikh tutup penyertaan: 20 mac 2010


so tunggu pe lagi kawan2?bukan kena bayar pun nak joint,free ja.so jom ramai2 masuk dan jangan lupa undi gua (maksudnya komen banyak2 dekat entry ni n waktu contest nanti) hehe

sebelum gua cau,gua tinggalkan korang dengan sebuah kata-kata dari manager tandas menara kuala lumpur:

"manusia selalu berak dan mereka lupa yang untuk ke tandas itu harus dibayar,tapi untuk joint contest KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST tak perlu dibayar,free sahaja.jadi mengapa harus bayar lebih sedangkan contest ini free dan lumayan"

so lu pikir la sendiri~

18 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

meh gua tolong lu je meh~

gua tak bleh masuk contest ni~

serabut~

hahaha~

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha sila2,promote la blog gua kat blog lu n jgn lupa komen entry contest gua nanti haha thx,t hadiah kongsi dua haha

q-nizam said...

good luck kawan..meh kita sama2 join..ooo yeah..feel free to visit me

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha thx bro

misz benida said...

rm10 aku hbis tuk vote ko,kalo mnang jgn lupe lak jsa bek aku ni.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ha?rm 10?haha apakah?ok2 ak ingat ko wei ingat selalu

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

sure ke ni beb?

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

sure ke ni beb?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ape yg sure nya beb?

-N e Y r A- said...

http://www.ieyra.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

kumen jum..saya join juga...gudluck

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ok2 i will gud luck juga

[♣]sara®sites™ said...

hai tandas.. jom komen sini gak.. :)
http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html
thanks.. :) good luck cuci tandas k.. :)
yg bnr, cuci2 services.. :)

tricksrex said...

erkk salah masuk tandas
singgah komen
all da best!

http://trexmakancicak.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

Green Apple said...

i wish gud luck to u...

btw... jum2 visit my blog n leave some komen ya....hihi

http://applegreengirl.blogspot.com/2010/02/kami-blogger-biggest-contest.html

::m!SS edURA hanUM:: said...

hye..
wish u luck
dont forget to comment back me =]

http://missteletybes.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

imanmom said...

salam kenal n good luck..

M!Er4N said...

gud luck bro..sama2 berjuang dlm contest ni..huhuhu..nati komen r kt blog aku plak..

Mabuk! said...

Gud Luck 4 the c0ntest~
Jom k0men-meng0men#

http://mabukloveacustic.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html