Tuesday, March 2, 2010

Baju dan Perempuan shial

pagi tadi gua bangun sangat awal,entah apa mimpi pun xtahu la,tp ok la dari gua kena main campak2 semua barang*sbb lewat* kan.gua siap dlm kul 8.10am,kelas 8.30am.gila awal,satu pencapaian baru ni sbb biasanya gua selalu bangun 8.20am.haha.pagi ni gua decide nak g kelas awal sbb ada benda mahu gua lihat di awal pagi ini.so gua pun bertolak menggunakan kuasa kaki kuda gua ni,almaklum la gua lebih prefer jalan sbb gua xnak besar bontot dan tummy gua cuma gua mahu besarkan otot kaki juga kaki saje.jom jalan~

setiba di simpang jalan,gua nampak macam2 manusia dari macam2 course,gua tertarik dengan cara mereka berbaju ke kuliyah.mari gua bongkar baju diaowang:

budak agama:baju kemeja persis baju raihan+seluar slack hitam+kasut hitam+kopiah

budak law:baju kemeja putih+necktie+seluar slack hitam+kasut hitam+briefcase+file

budak econ:kemeja kotak+seluar kakis*apa2 saje la ejaannya*+kasut croc

dan gua selaku budak engine,macam biasalah trend nya:

tshirt bangun tidur*kalau lewat*+jeans lusuh+selipar jamban

so what?semua orang ada style masing2,lantak gua la mahu pakai apa pun,tapi korang jangan terkejut dekat sini ada budak agama pakai macam ni:

thirt ketat+seluar jean lusuh+selipar jepun+rambut dye warna merah

haha tapi budak tu power beb,sekali speaking arab menangis gua dengar,xcaya?dtg sini gua tunjukkan.

itu cerita baju,sekarang cerita perempuan shial,kalau siapa perempuan sila belah kalau xnak baca,gua xkisah.

pagi2 dah wat gua hangin,katanya dia xsuka gua tag dia dekat gambar perempuan seksi dekat fb dia.ok fine~ gua remove tag tp xyah la berlagak mcm baik sngat walhal terkinja2 macam shial dlm kelas,aduh come on la,bukan gambar lu pun lg pun gurau je beb,eleh poyo shial minah2 uia ni,budget baik walhal semua xleh pakai,gua senang je.sekali org dh sensetip2 cam kimak ni,gua malas dh nk layan.bukan gua emo cuma gua xsuka nak campur ngan org otak letak dekat kaki.

cau*gua nak g kelas cell biology pulak*

8 comments:

mR.sYaH said...

cara pakaian kite bdk engine same r.. jeans dan selipar.. oklah tu..

atenhana said...

haha. gud opinion ^^ selambe jewk.

aYuNi said...

budak2 engnring sememangnya power beb..oho~ :) nway, pmpn mmg cam2.. perasan sangt bagus walo xbape..walau saya pmpn, e2 adalah hakikatnya...hahaha..lain kali tag byk2 lg kat die.. :P

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

syah-owh ye?bgus dude teruskan haha
atenhana-haha thx
ayu-owh ye?huhu hehe

q-nizam said...

of course lar..bdak engine mmg style mcm tu..hehe

Wawan Saini said...

ello beb..
adush..
sudah lama xdtg sini.
xketemu links..
amboi..
smua dok puji engineers.
btw..
i need ur helps.
sila bukak peti mail anda

hans said...

hahaha
jgn marah la weih
cool2

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

nizam-haha tau xpe
wawan-ok2
hans-haha xmarah la wei