Saturday, February 20, 2010

ini PENTING sila BACA jika MAHU

gua update sikit je dulu
gua nak bgtau gua mahu tukar link blog ni
sebab gua dapati ada mahkluk shial yang cuba jadi gosip gurl
baca blog gua pastu mengumpat dan menjaja cerita di uni gua
argghhh sungguh shial
jadi sapa yang berminat membaca tulisan gua lagi
sila comment
t gua akan bagi korang link baru thx
malam ni gua tukar link
adios~

9 comments:

zaCk zaYana said...

ape sal la cik manager tandas oiyt..
wat donno sudah~ mulut manusia takleh tutup..
persetankan saja da gossip gurl..
chewahh~~

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

owh haha mmg la tapi aku malas la nak layan diaowang semua tu so biarlah aku mengalah haha

yoro okino said...

laa biar jer laa aper dorng nak ckp
jnji ko tau aper yg buat..n sume tu betull..
relax sudah weh
ssh nak puas kan ati orng

hans said...

sengal ko tuduh aku pakai make up
mau hidup pendek ke?
adoi...

eh,sapa yg jadi gossip gurl plak?
ni ko tukar url mesti orang tu tahu

mR.sYaH said...

lantak je dgn bdk xcukup umur tu..

yg pntg kite bahagia..

Diba Chan said...

ala~ jgn la tuka tndas lain...
tak syiokk..
nk tandas ni jgak.
klau tka bg link k

Wawan Saini said...

awat hencek toilet.
ileks suda.
persetankan je ap org nk ckp..
xda untg if ko ambik kesah..
wakak
:)
senyum je..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

gua mau thx sama semua yg bg gua semangat so gua xjadi nak tukar link,biar lah mangkuk tu nak wat pe pun kan,gua kena stay cool an?haha thx babe

aYuNi said...

haiya wady.. mahu ke mana lagi selepas ini..haha.. okei2.. sila tgglkan link anda..tq