Sunday, February 21, 2010

ini bukan link baru

akhirnya gua dah tukar link,tapi biasalah mula2 xd la orang kat page gua ni.tp xpe gua menulis bukan utk glamor atau nak popular tapi kepuasan.nafsu gajah yang gersang menulis
argghhh sangat mengasyikkan haha.

*sambil meneguk sebotol air* gua terus memberi tekanan kepada kekunci di latop ni utk ayat seterusnya.masalah?ada tapi gua malas nak pikir.senyum itu mesti kalau x serabut la.so mari senyum*sambil membetulkan gigi yg ronyok*

malas gua malas
so cau dulu
lain kali tulis lagi

7 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

aku tekan bahagian komen sambil ketawa.

beb, ko memang awesome.

"org berak tak cuci" - kalau di blog aku merujuk kepada ANONYMOUS. =p

LORD ZARA 札拉 said...

oh ya, tinggalkan link kamu dalam terowong kecil kalau kamu mahukongsikan dgn dunia~

=]

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

owh ok thx babe haha

Wawan Saini said...

wakakaka
siot je ko an..
ak berak cuci keyh
siap pkai dettol agy.
cmane eyh?
nk tuka link.
ak pn nk uat perubahan gak la,
wakak
:)

pisey said...

aku berak.tapi basuh.takpe ke?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha ni perli ke pe ni?huhu

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

pise-haha xpe dialu2 kan haha