Friday, February 19, 2010

dendam seorang TUTOR

jumaat bukan lah hari dimana gua perlu terkejar2 mahu ke kelas.kerana setiap sem gua pastikan tidak ada subject gua yang melekat pada hari jumaat.mengapa?gua mahu cuti la.aduh itu pun mau tanya ka?

tapi hari ini gua terpaksa melawan nafsu buaya gua,gua terpaksa ke kelas.hari ni ada kuiz biochemical kinetics.seperti enzyme dan juga molecule2 lain yang giat bergerak(soalan kuiz gua dulu) gua juga harus bergerak sekali bersama mereka,arghh sungguh shial~

gua dah planning nak tiru ja,so gua bawak la copy assignment gua,simpan leklok bawah meja.tapi bila sampai kelas,member gua cakap yg gua salah bawak assignment.hari ni kuiz assignmnet no2 tapi gua bawak no3.gua tension,lalu gua mengeluh sekuat hati dlm kelas,semua awek terkejut n jeling gua.gua balas dengan ayat "pehal ko,xnah tngok org stress?"semua diam termasuk tutor gua itu yang berbangsa siam.

kuiz bermula,gua dapat tiru member gua sikit yg lain gua hentam janji xkosong.prinsip gua,biar susah mana pun jawapan mesti padat walaupun gua tulis macam gua update blog ni.

habis kuiz,tutor gua tanya susah x soalan,semua jawab ye.pastu dia gelak dan cakap sape suruh xdatang last week,dia bengang sbb last week dua ketol je datang,so diaowang tu je yg tahu soalan yg lain x(sbb dia dh pesan jgn bgatu yg lain).bengang shial gua ngan mamat siam ni.gua pun jerit dari tempat paling belakang "brother last week was public holiday,so could you just stop being so childhis?"terus semua mata pandang gua

gua slumber ja,gua belah
habis cerita

6 comments:

hans said...

selamat ambik subject yg sama sem depan
hahaha
gila berani
kagum dengan keberanian ko
moga ko berjaya

p/s : contest kelantan..syarat2 dia suruh cerita yg baik jer..aku ikut je la peraturan dia..nama pun nak menang

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

hans-haha siot kan ko,insyaallah aku x amik lagi haha.owh patot la semua pun baik saja,haha

mR.sYaH said...

meniru ni dah jadi perkara biase..
janji jawapan xkosong..
heheh..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha tau xpe,lama xnampk ko dude

aizul said...

hahahaha part nih aku suka..len kali kuang ajo n buat kepala lagi!!

tegakkan hak!!!!!!!!!!!!!! hoyeh2..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

am-haha kan?lihat lah adik siapa kan haha