Sunday, January 3, 2010

sehari tanpa keluar dan makan?

hidup hari ini aku mula kan dengan bangun seawal jam 2pm
tanpa mandi atau pun menggosok gigi
aku terus menghadap lappy kesayangan
seperti biasa page kegemaran aku
FB dan BLOGGER juga YOUTUBE
satu persatu aku terjah dan jelajah
perut tiba-tiba berbunyi
laparkah?aduh jangan
semalam baru ja dapat title "sedikit berisi"
terus rasa nak pitam bila dekat F.O.S shop
sebab ukuran pinggang naik mendadak
lalu hormon adrenalin merembeskan impulse "roti" sahaja
maka aku pun mula menghasilkan roti berkrim strawberry
sebagai santapan diraja hari ini
terus online dan online
kemudian berehat sebentar
tapi bukan dengan kit kat tapi
aku g mandi la
hehe
selesai mandi online lagi
aduh bila mo siapkan assignment ni?
huhu persoalan yang pelik setiap hujung minggu
tapi aku ketepikan semua itu
tepat jam 6pm aku bersama irwan
menuju ke arah selayang
mahu ke ong tai kim
irwan mahu potong rambut
aku mahu beli barang
semua ada di situ
tinggal duit saja x cukup2x
aduh mcm mana ni?
budget sudah lari..tinggal aku ja x lari2 lagi
sedap membeli barang dapur,tiba-tiba emy msg ajak g makan
terus gigih aku ajak irwan balik uia
ku mohon emy melewatkan keluar
agar dapat aku turut serta
emy setuju,aku gembira
tepat jam 9pm
destinasi kedua GIANT batu caves
berjumpa dengan puya,ikin,jiha dan hazirah
selepas itu makan berhampiran uia
kerusi basah sebab hujan
abang yang rude no manner
akak yang fail bahasa melayu lanjutan
makanan yang ok la
tapi abc dia best
saya suka
totally=hari ni asyik makan dan keluar
esok?
siapa tahu?sila angkat tangan.....
















5 comments:

misz benida said...

ank dara ape la ni..
ish2...

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

anak dara pe lak ni?pitam haha

~0~ said...

bgus2...seb baik ko mandi..

hanilopiplopz said...

lame x lepak blog lu nihh.. suda baru rupenye...

hehe..

btw, pinggang naik? ape ade hal.. asset tuh! haha

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

0-haha tu la pesal kalu ikut hati nak je aku xmandi haha

hani-kan lu skrg blog gua pun susah nk singgah ya,haha nway thx dtg,pinggang?haha ntahla terlebih mkn kot,xpe2 ngah berusaha ni haha