Sunday, January 3, 2010

DUIT AKU ?????



masa mencemburui aku ni,cepat2x iswadi idris
tu dia aku kasi tau nama penuh aku semua
sila note down dear awek2 cun
yg x cun sila isi satu lagi borang
huahuahuahua
hari ini anak teruna ini bangun tepat jam 12 tengahari
ketika ayam sudah berganti dengan kucing berkokok
kucing?kokmiawkokmiaw~ @_@
setelah itu aku mesej emy dan juga ym najiha
walhal makhlik berdua ni duk bertapa kat library nuuu~
gigih aku layan sorang2x haha
katanya mahu makan kul 1
tunggu timah membalas mesej emy
so aku pun sarapan dahulu la
and then mandi serta solat
dah habis tu aku rodger emy
dia kata datang sekarang kat bus stop safiyah
setelah aku sampai diaowang baru nak naik kereta
motif?aku ni ha pose bagai gigolo dah kat stesen bus tu
sik baik xd mak datin yg berhenti angkut
kenapa?matila muka ko macam sampah ke?huhu
hehe aku tetap cumel di hatiku haha
dalam kereta mereka berdua kata nak amik hazirah
aku pelik lalu aku lontarkan vokal aku
do mi fa so so do mi fa so~
mati la salah note
bapak--->nyambung nyambung awas main itu biar betul~
hahaha
wei korang nak g mana ni?
ktowang nak g JJ wangsa maju
terus aku PITAM~
dah la aku pakai mcm pakcik gerai sayur ja
huh sbb aku ingat nak g makan je tadi
sampai d jusco
mula shopping
pusing2 cari2 bayar2
dan aku tersalah pakai baju secara terbalik selama 10 minit di PDI
malu ok~~~~~~~~~~~~~
ni semua gara2 aku keluar dari fitting room tapi tak tengok aku pakai baju betul ke x
dan terus confident bayar kat kaunter
huh malu sangat malu
habis shopping balik bilik
kemas bilik dan makan
pergi training angklung
dan esok performance kat petaling jaya kat matrik uia
sapa free jemput datang
sayonara minna~ ^_^







12 comments:

Arra JaSmY said...

haha....wadi pakai baju terbalik..g best kan..

Confirm if mak datin angkut ,diew akan patah balik n ltak ko balik kat tmpat asal..hahaha

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

haha best la sangat kan?motif la kan dia angkut pastu letak balik?huahuahua

~0~ said...

glamer skit bro..hahahha

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

ha glamer la sangat kan haha

hanilopiplopz said...

weh.. apsal ntry kau asyk psl makan je nih?? haiyaiyai.. aku ni da lah dlm proses mengetatkan perut.. bace blog kau truz rse cam nk makan! haha

Luna said...

kenapa aku tak kenal hazirah? budak angklung gak ke weh?

misz benida said...

uuiii...ko pon shopin skan..aku mmg kna diet la bulan ni..diet duet..hahaha...ape ni dikriminasi rupa prs..sdh la mcm ni.hukhukhuk

aYuNi said...

leh buat satu trend kan..trend 2010.. pakai baju terbalik.. bravo bro..! hehe..

*pukul berapa main kat matrix 2??

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

hani-ko kan tahu hobi aku makan sbb tu la perut naik,senaman malas lak haha

luna-x la itu kawan jiha la

benida-skrang ak ngah diet duit wei haha,eh ne ada diskriminasi,ak tunggu ko ja haha

ayu-trend?haha kul 8pm event start tp kami main kul 10.t sy upload video ok haha

aYuNi said...

ORITE..tren hebat tuh :P

kwn ayu lect kat sana.. nk suh p tgk team wady main n suh die komen skali nnt..haha :P jgn lupe upload ye..

aYuNi said...

ORITE..tren hebat tuh :P

kwn ayu lect kat sana.. nk suh p tgk team wady main n suh die komen skali nnt..haha :P jgn lupe upload ye..

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

owh ye ke?dia ajar pe?ok2 tp lmbat ckit la hehe btw thx