Saturday, January 2, 2010

En. New Year La

jumaat bersamaan 1hb january 2010
idea timbul untuk aku dia dan mereka keluar bersama
destinasi: cadangan KLCC,impian MID VALLEY,tetiba OU
tapi akhirnya setelah dua jam di dalam kereta
akibat sesat setelah perselisihan pendapat berlaku di simpang
maka MID VALLEY jadi tujuan perjalanan kali ini
sampai tepat jam 4.30pm
destinasi pertama Cosmic Bowl at level 3
lepas register nama sebab ramai sangat kami mencari zati
bertemu zati di MPH
lama sudah tidak berjumpa zati
hampir dua tahun sudah
tapi dia tetap maintain sama
tiada perubahan dari segi berat mahupun tinggi
hahahahaha jangan marah ye zati
kemudian menuju ke atas mahu main bowling
rm16 sorang untuk dua game
bertungkus-lumus berlawan dengan irwan
akhirnya dia dan aku sero sebab dua-dua menang satu game
hahaha tapi irwan memang hebat 3 strike berturut2
tapi aku hebat dengan spare aku
kemudian berjumpa dengan din dn topek
motif la kan korang datang untuk jumpa satu jam saja?
lepas tu lesap
huh~ ^_^
kemudian shopping time
apa lagi irwan membeli x membelah pun hahaha
selepas penat menabur duit
kami ke ss2 di kedai Murni
untuk menjamah makan
penuh ok dah la kedai dia panjang gila tempat makan
hampir sederet kaki lima dia kongker
fuyoooo~
makanan superb gila lah~
kenyang aku macam ba**
hahaha
kemudian masing2 berlumba2 mahu pulang
maklum la jam hampir 12am
cepat adam~
hahaha jerit kami semua
alhamdulillah semua selamat
petang new year yang indah
nak tengok aksi kami?
tengoklah
dalam gambar irwan,adam,iman,mun dan aku




3 comments:

violetless said...

aku rasa macam tgh baca cerpen..hahahah

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

haha pun boley cerpen seorang anak muda yang xd kerja nak buat tatkala new year haha

Adam bin Ahmad said...

smart giler budak pakai baju belang2 tuh? name die adam kan? eh aku rupenya..hahaha