Tuesday, January 5, 2010

PENAT DENGAN KAMU

itu dia kau sangat cool iswadi idris
sebab sekarang kau dengan slumber nya update blog
walhal Dr El Wathig duk mengajar Biochemistry 1 tu kat kelas
sila jangan rindu saya kuikuikui ^_^
jap g aku nak g kelas Biochemical Kinetics ja
but b4 that aku nak singgah CAC nak jenguk pc fair jap
mana tahu ada yang berkenan di mata dan hati
semalam sangat memenatkan wei
show di matrik uia pj
tamat at 11pm
tapi sangat best sebab audience supportive gila
tetiba terasa mcm power haha
diaowang semua suka musik kami
thx dude~
thx babe~
semalam juga before show
sempat lagi ni aku emy n rashid
mengimbau zaman kami di matrik dulu
kami dengan gigihnya pergi melawat hostel kami
banyak kenangan di situ
masa sangat cepat berlalu
banyak yang berubah tapi kenangan itu masih ada
pada setiap penjuru di situ
ya kami dapat lihat dengan jelas
TAPI semalam juga
wat kali ketiga dalam minggu ini
aku dapat makhota--->"eh ko dah berisi ye skarang?"
PITAM
huhu
kali ini dari seorang stuff yang aku selalu bekerja dengan nya
sewaktu aku di matrik dahulu
aduh pas ni tengok la
aku kurus sampai macam lidi tu
tunggu la~
*ok aku nak g jogging dulu
---->oit ko x g kelas ke ha?


au

9 comments:

cik syazni said...

walah..wat show tu..hehe

~0~ said...

ape lagu kau main???

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

cik syazni-haha show kecik ja haha

o-lagu joget pahang,tuhan dan iktiraf

misz benida said...

haha..ayt smkin berisi la aku xsuke org ckp kt aku..xpe2,tu tnda ko bhgia kot..expres yor sef.

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

tau xpe aku pun xsuka,huhu haha

chokio_nia said...

ko wat show katne weh?

aYuNi said...

berisi? biar betul.. makin tggi ada la.. tp dalam gmbar je la kan..haha :P..

lambat2 pun jgn lupe upload video ye encik..
nway kalo xslp, kwn ayu aja math.. die pun baru jd lect kat sana.. dalm 2 3 bulan kot..

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

chokio nia-kat matrik aku ja

ayu-owh yeke,kalu mcm tu xkenal la sbb wady dh lama grad dari sana hehe.ok t wady upload insyaallah

Scarred Soul said...

gambar ke-2 tu mcm iklan bag ok...

with mael yg pegang baju mcm PD-noona tengah tunggu artist lambat thinking something like...

'mana Narsha ni... da lambat nak photoshoot ni!'

(^_~)