Sunday, November 22, 2009

tajuk yang anda mahu,title it then

mode: melayang
drama: sassy girl
lagu: kau harus ada-hujan
hormon: adrenalin
microbes: aspergillus fumitavus

saat ini masih dan masih menonton sassy girl
berada di episod 15
setelah memulakannya pada jam 2ptg semalam
akan dihabiskan malam ini
insyaallah
tinggal 2 episod lagi
kenapa dengan aku ni?
tapi cerita ni sangat best
lagi bagus dari my girl tu
lagi relevan dan menarik
arghhhh~ ko ketinggalan
mampos la aku ketinggalan ke x
yang penting
aku faham cerita ni

"awk ragu tentang saya?....x saya x meraguinya sbb ianya adalah awk"


*terus pitam


8 comments:

dakwat-merah said...

thank g melawat blog aku hehehe..
layan lah cite korea tuh haha

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

haha sama2 kasih haha.....ok2 da abis pon ak layan td tu ha....nway hx juga 4 cumen

Mario said...

wei...tul ke lg best dr my girl?kene cari ni...kat mana wei nk sedut...ekeke

misz benida said...

aku dh lme lyn saasy girl..skrang mode layan muvie..dh 2,3 mlm aku dok gelak soreng2...hahaha...cter bengong.

aYuNi said...

okei la tuh ketinggalan tgk movie tuh wady dari ayu yg mmg xpenah tgk lagi..hahahaha..

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

mario-betul sngat best dr my girl,cari la kat tenet ni bnyak je link dia

benida-haha yeke?ak movie dh katam haha

ayu-ye ke?try la tngok ayu,gerenti ayu nangis nya...haha....best woo~

acap said...

rasa macam dah tgk citer nih dlu..
rase2 laa

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

owh yeke?cite ni pun mmg dh lama