Saturday, November 21, 2009

-TAG dari miss fieza-

ni award untuk anda ye

1) Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award
2) Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies
3) Pick your ten (10) most deserving recipients and describe them
4) Leave a comment on the recipients' blog to tell them they've been tagged
5) Paste the award badge in your sidebar

ni dia tuan yg bg award sama tag--->miss fieza(jgn marah ye pic anda dicuri sekejap)

soalan 1

tentang dia miss fieza?
hmm susah ni sbb ak kenal dia kat blog je,but i try my best ye cik fieza
kalu salah jgn marah

bg sy dia sorang yg manis dan bergaya(acecece kembang nampak hehe)

dia pun mcm sy suka blogging(kami kedekut nk beli diary book haha)

baik orangnya

dia dah ada pakwe dan dah nak kahwin(tahniah ngee~)

suka tengok mata dia yg besar tu(cik abg jgn marah ye haha)


soalan 2

tentang aku?ades ni yg eden lemah ni hehe

aku suka tidur
aku suka makan dan tidur balik
malas bersenam
malas membaca
rajin blogging sbb aku suka menulis
suka berjalan aka travelling atau membeli xreti2 nak belah
aku ni pemalu tp org lain kata ak x malu huhu
tinggi aku 180cm tp xreti main basketball haha
telinga aku sngat sensitif,so awas si pengumpat
mandi nak lama2 ja haha


soalan 3

mereka untuk di tag?
hehe semestinya

cik violet----->setandas dgn aku
jejaka anggun----->aku jeles dgan keanggunan dia
aizul marcello------>aku nak curi kamera dia haha
cik bulan--->dia sngat cumel bak bulan haha
cik ayu----->dia sangat baik dengan aku hehe
miss luna--->u r mine rite?hahaha gurau je
miss adjla---->i'm yours hahaha gurau lg
miss benida---->when you gone haha gurau juga
miss ansaree--->dia baru tukar link baru hehe
semua my follower---->thx semua hehe





12 comments:

jejaka anggun said...

warna warni sgt sampai x nampak comment box. anyway, jejaka anggun terharu berada tempat kedua di hatimu.

*kerana keanggunanku begitu berharga.

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

haha tau xpe,kerana dirimu begitu berharga hehe

aYuNi said...

oho~ dah lame xmain tag2 neh..haha~ akan ku sahut..

* ceria gle lepas duk uma eh :P

Darling said...

thanx atas tag ini.. (^_^) eh.. mmg sy baru tukar link.. :P

hans said...

rajin tul ko buat tag2 nih

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

ayu-haha ceria la juga walau cuti sekejap sngat huhu hehe

ansaree-hehe tau

hans-rajin?haha dh xd keje nk wat wat ni je la hehe

misz benida said...

alamak..
sh tag ni..dscribe2 la pling aku xske..klo soklan dlm ppr mahu aku skip2 nih..haha

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

haha yg ak tahu ko kena introduce ak makwe ko tu hahaha

misz benida said...

wei,mna ade soklan suh intoduce makwe??hehe
aku jjr,aku mnjwab sokla.

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

eleh takut ke wei?haha

♥Miz Fieza♥ said...

wawahh....agak betul..i like ..

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

hehe ye ke?hehe