Saturday, November 21, 2009

bosan tersangatlah bosan

currently watch this.....ok la coz ak ada yg video quality dia x best
yg ni best gila ok.....MAYBE~ hehe

cita ni serius wa ak sonok nak study course yg ak amik sekarang ni....hehe
semester vacation----> 20nov 2009 - 6dec 2009
mode: sangat bosan
activity: menelaah japanese series and drama tv + korean series + movie
lagu: no more room to breath by there for tomorrow
hormon: adrenalin
suggestion???????????????
ucapan: arigato minna-san..............................

6 comments:

Darling said...

wah.. dah habes tgk boleh citer ek.. huhu..

my nu link~ darlinglittledarling.blogspot.com

~ansaree

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

haha owh ok.....thx

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...
This comment has been removed by the author.
Scarred Soul said...

Suggestion drama Korea...

You're beautiful.

Ada yg subbed and HQ kat youtube.

mR.sYaH said...

sassy girl tu best..
tanya camner nk download citer korea..?

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

scarred soul-owh ok thx,tngah mencari cerita tu juga....hehe

mr syah-mmg sassy girl sngat best...cmna nak download?bnyak website kat tenet ni,tp paling mudah youtube la tp video x cantik sngat la,ikut nasib tp ak slalu mintak kat kwn ja hehe....malas nk download2 ni