Monday, November 16, 2009

JATUH CINTA DENGAN LADY GANGGA

Aduyai ingat mo bangun pukul 8am mo study,alang2x pukol 12 juga aku bangun...maka here i come...g mana?x g mana2 pun...just g menghadap seri paduka baginda tuan lappy...hehe...maka gigih la aku online...jalan2 kat blog orang...jumpa cik bulan...cik bulan amacam aku boley joint x?boley la ye...kalu x aku suruh cik sun burn bakar ko...nak?hehehe...perot lapar ak sental roti bertubi2x sapu ngan jem buah-buahan...walauwei~ sedap wa cakap lu...alamak aku terpandang kepada dua baldi yang penuh dengan muatan baju aku yang aku himpun selama 2 minggu...huhu....nak basuh ke x nak?hmmm basuh je la,rabu ni dah nak balik penang...WOII~ aku bukan pengotor ye pakai baju tu kitar semula tanpa basuh cuma baju ak tersangat lah banyak sebab memang hobi aku membeli tak reti2 nak belah...x percaye?tengok ni.....tu dia balance baju aku yang masih aku belum pakai minggu ni?amacam?walhal aku just ada dua hari lagi ja nak duduk cini sebelum balik kampung....waaa~ mak tunggu cek balik nooh~......tapi hari kat luar hujan...macam mana mo basuh baju...malas la nak turun dalam hujan..sejuk,hehe budget putera ais lak dia ni...eh mesti la,kata prince charming(sila abaikan)..maka aku gigihkan juga body aku hangkut dua baldi baju bersama duit syiling RM2 dan breeze serta vanish....masukkan duit dan belah..jap lagi aku datang ye,duk diam2 dalam mesin tu.tepat 1.30pm aku kembali semula ke tempat tadi melalui jalan inilicin dan tinggi.dan apa yang terjadi....?saksikan....huhuargghhhh~ tidak aku terjatuh....waaa malu wei...ada sorang brother nampak aku jatuh tadi.nasib baik sorang kalu x.......
mana aku nak letak muka yang melekat kat body aku ni?malu wei malu....tapi tadi masa aku kutip baju...aku dengar ada mamat2 kat kiosk duk sibuk cakap pasal ada orang jatuh kat tangga tu tadi..alamak diaorang nampak ka?oh tidakkkkkkkkkkkkkk~terus aku PITAM~ni la kesan love byte cik lady gangga(tangga) bagi tadi sambil nyanyi lagu JUST DANCE kat aku...tengkorak ko nak suruh ak nari2x lagi kat citu...kang ak tergolek lagi sapa nak jawab?terus aku balik kampung x amik exam rabu ni nanti...hehe

nasib oh nasib...haha...ok la aku nak g mandi dulu...bestnya ada bekas sabun camtu~...hehehehe(gelak jahat)......



lagu: jatuh by ADAM AF
mode:sewel sudey
impian:mandi di khalayak ramai

14 comments:

aYuNi said...

*hahaha.. sori sbb xbersimpati.. *dpt luv bte tuh...haha..
*kenakalan terserlah..hahha :P

p/s: selamat pulang ke penang encek :)

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

ayu-haha pon boley...nakal?eh mana ada baik ja...ngee~

jejaka anggun said...

ada bekas sabun camtuh lama ah sekor2 dlm bilik mandi..... prof oi (tukar nama sudah!)

hans said...

baju ko tu dah leh jadi vaksin h1n1 dah sebab dah lama xbasuh
hahaha

ayu said...

hahaha! natasha~ [natasha itu malang, kalo tgok cite natasha (fasha panda blakon) mungken tahu]

sat lg ni..blilah selipar baru..ni, jatoh td sbb selipar tu dah zero friction..cian..

p/s : bekas sabon tu...em...(nk dpt mne?) =D ..toodles!

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

jejaka-haha tau xpe...sekali mandi sekali feel haha

hans-haha pon boley

ayu-tau natsha tu....haha...aik nak juga bekas tu ayu?ish2x

Luna said...

lucah lah post kau. hahaha!

alang2 nak letak mamat tak pakai baju, letak la yg muka hensem sket~

XD

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

lucah ke q?haha....yg ensem?ada...tp pic aku la...hahaha

~0~ said...

ade ke bekas sabun cenggitu??marah bini woit

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

o-haha ne la ak tau...ada la kot...dah kalu ada gmbar tu ha hehe

«♪Ruff♪» said...

fuyoo..bekas sabun tuh mane beli ek...
nak jugak boley...ngeee~

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

haha bukan aku jual....aku ase kat mydin ada kot...kiki

violetless said...

mak ai besarnya weh...huhuhuh...*pitam jap...

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

pe yg besaqnya?hahaha