Monday, November 16, 2009

Bulan khabarkan padaku......

tu dia anak sapa tu bergaya bak model hot zaman batu....wehuu~...kepada mereka yang xsuka tengok,sila blah dari sini,kepada yang berminat...stay on....undi aku sekali kat page cik bulan kita ok...mesti korang tertanya2 nape la tetiba aku post posing body sendiri kan?sebenarnya aku menyertai contest cik bulan,so aku kena letak beberapa picture untuk dipilih,wish me luck... ~di saat diri ini keungguan~
~pose bagai cover faizal tahir di bumi cameron~
~aku juga bijak dan pandai !!!! ~
~ketika di puncak berinchang,cameron~

so,kawan jgn lupa undi aku,undian boleh dibuat di blog cik bulan.ni url nya--->

http://bulanituaku.blogspot.com/

undi tau,hehe tiada paksaan.......
sayonara minna-san

*terus pitam

7 comments:

BuLaN iTu aKu said...

haii... cik bulan ambik pic yang ala2 faizal tahir tu... heheheehheeh...
terima kasih sebab sudi join.. sila update belog bulan ye

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

thx cik bulan....ok~

aYuNi said...

hoho~ nak jadi jejaka hot ke ape neh??hahaha~ suke seh tgk pix pki mask sbb ikut seruan kerajaan...hahaha :P

misz benida said...

aku jtuh cnta kt gmbr ala2 faizal tahir..tpi,ahhhh...mna mngkin aku xundi dri sdri..eiii,,knpa ko nk juin gak??ee..mnyemak tau..
weeeekkk.
*aku grau jela..hehe

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

cik ayu-haha dalam cobaan menjadi jejaka hot...hahaha...gurau je....seruan kerajaan?yea itu dia hehe

benida-haha....ala aku pun nak merasa juga fofular haha...gud luck wei...kiki

violetless said...

kalo aku undi aku dapa pa weh?

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

dapat pahala wei hehe