Tuesday, April 14, 2009

~AKU.............~

salam
pg ni ak bngun lewt dowh
waaaaaaaa
terkejar2 ak nk g kerja td
mujur sempat
tp dlm lrt td
fuhhhhhhhh
gile sesak nk mati rasanya
lebih kurang mcm pic kat bawah ni la
tp xd la semua org muka cam mamat sengal ni
hohoho
semua muka cam sial ja
hohoho
nasib baik la ak tinggi
xd la lemas dlm lautan manusia yg beraneka bau tu
hahahahaha
sampai je kat office kat ss14 tu
ak pun memulakan tugas ak macam biasa
"hallo i'm calling from bla bla bla........"
berbuih ak bercakap
rasa cam nak bersara lak dari bercakap
hehehehe
tp bolehkah ak?
ak kalu x bercakap sehari mcm xboley hidup ja
hohoho
ari ni ak dapat balik awal
tp mcm biasa la bila naik lrt tu
wahhhhhhhhhhh
penuh lg macam tin sardin sangat ok
macam2 ragam ada
ada yg dok beromantika la
hallo sesak2 pun leh main perasaan g?
huh mmg xd hormon
hohoho
dan sekarang ak br ja balik dari klinik utk amik result blood test ak
huhuhu alhamdulillah
ak ada thalesemia
tp nasib baik ak minor ja
mean ak adlah pembawa
dan ak xleh kawin dgn perempuan pembawa gak
hohoho
ada ke doktor tu kata kat ak
"awk dah ad gf?kalu ada suoh dia dtg sok wat test
kalu ada thalesemia gak cepat2 break"
hahahahaha
naik geli hati ak dengar
huhuhu
ok la need to sleep
sok ak kerja
~jadikan ak orang2 yg redha di jalanMU~

7 comments:

Hafidza Halim said...

Alhamdulillaaaahh~

Haa~ Wady lps ni kenal awek kena tanye dulu la :P

HEhe, joking k!

TeNgKu JoHaRi said...

hahaha tq fizah
agak la kan as what the doctor advice me to
hohoho

keTiDaks3mPurNaAn_Luna said...

waa...~ wady, kita kena break ke?

hahahahaha! ;D

emy said...

alhamdulillah..

kire ko ni pembawa je la..

pembawa??

"pembawa budak"???

haha

TeNgKu JoHaRi said...

to q:

ha?ala q jgn tinggalkan akuuuuuuuuuuuuuu
hahahahahha

to emy:
x la ak bawa bapak budak ja.hohoho

keTiDaks3mPurNaAn_Luna said...

maafkan aku..

TeNgKu JoHaRi said...

hahahaha ko ni q