Wednesday, April 15, 2009

~wHaT hApPEN tO mE ?~

Today is the last day
i work at SS14 as a telemarketer
today it was so rainy early in the mornink
wah malasnya nak bangun
but i've to
mcm biasa tepat jam 7.50pg
ak dh bergerak
and as usuall org sngat ramai
semua nk g kerja gak
dlm lrt xyah cakap ar mcm sardin yg sangat crowded
kerja ari ni mcm biasa ce penat cikit
makin banyak contact ak kena call
(mentang2 la ak last ari ni)
huhuhuhu
dan hari ni gak
ak telah menguntingkan rambutku
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cdey tau bila tengok rambut yg panjang dh xd g
huhuhuhu
terpaksalah ak nk cari kerja
kena rambut pendek
kalu x susah sikit lorr
ok la
ak sangat stress skang ni
xtau nape
~ya ALLAH apakah ini juga dugaanMU?~

4 comments:

keTiDaks3mPurNaAn_Luna said...

kmoo!

tak sabar2 nak tgk wady rambut pendek...!

TeNgKu JoHaRi said...

HUHU xusah la
xbest pun
cdey tau

keTiDaks3mPurNaAn_Luna said...

*kamu tak faham*

kita kan kena clash.. bia la saya nengok kamu kali terakhir... hahahahaha!!!

Nape tak best.. hari tu tgk gamba kamu rmbut pendek smart lah!

TeNgKu JoHaRi said...

hahahaha ko ni nway ak dh ltak pic ak.huhu