Sunday, March 8, 2009

-EpI bEsDaY tO Q-

Salam.waaa penat ak tunggu nak update blog ni,sengal punya wireless uia huhuhu cdey.dah kol 3 tau.wawawawawa(nangis dlm bahasa arab)hehehehe.nway jus wan to say epi besday Q.Semoga pnjg umur,pnjg akal,ko pun ak harap bertmbah pnjang(hahahaha no heart feeling,ak gurau je tau).semoga murah rezeki gak n tq for d kek,sedap sangat.emy nape la ko xmakan kek kan?pelik sangat tp xpe t ari jadi ko ak belikan pulut kuning je tau,penang mari lg.hehehehehe.so kpd semua yg xdatang td ni ada sikit aksi2 Q potong kek...jgn dok nk grab pulak ye,ni bkn fs nak grab2.hahahahaha










Q wei orang suruh potong kek ko nak tikam kek tu lak(kejam tol hehehehe)

4 comments:

keTiDaks3mPurNaAn said...

Alamak Wady, mekasih la wat post nih.. huhuhu...

NaNa PynkFaery said...

wah, Q maw tikam kek itu~~

TeNgKu JoHaRi said...

sama2 q perkara kcik je pun....n to nana hahahaha xdapat mkn kek.hehehehehe

♥ NANA ♥ said...

kek itu sedap.
sedap.
sangat sedap.
time kasih Q.
sori bday akk dh lepas. xbli kek pun. mase tu sibuk kelas haha (-.-;;)

neway, Q....dah takde no 1 kt depan umo tu....makanya....jangan sedih ye. nak buat cane. takpe2. kak aton ngn akk lg tua dr kamu hahaha!